'OTA's, de kaas en het brood...'

8 januari 2014
'OTA's, de kaas en het brood...'

Eerst was er de oerknal en toen de aarde afkoelde kwam het internet. Hoteliers en hotelbedrijven keken vervolgens toe hoe externe partijen veel van hun boekingen afsnoepten en hoge commissiegelden
vroegen. Is het zo? Of ligt de zaak genuanceerder? Hoe zit het met de OTA's en commissies? Wat mag wel en wat mag niet op het gebied van prijsafspraken? En hoe staat het met online reputatie en hotelreviews?

*Antwoord gezocht!*
Genoeg vragen en actuele kwesties die om antwoorden vragen. Die gaat Hospitality Management bieden. Kom op *dinsdag 14 januari van 15.00 tot 15.30 uur naar de Hotel Lounge in Hal 1 tijdens Horecava 2014*. Tijdens een rondetafelsessie geven onze experts antwoorden op prangende vragen.

*Specialisten*
De experts tijdens deze sessie zijn Arlette Gilbert (Bilderberg Hotels),Gabriella Esselbrugge (Domein topadviseur KHN, Hotel de Dames van de Jonge), Kim van den Wijngaard (Olery online reputatie management).

*Dus alles weten over: 'OTA's, de kaas en het brood...' Bezoek dan onze sessie!*

Overig nieuws