In november staat EquipÂHôtel, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de hotellerie en restaurantsector, gepland. Dat het niet zomaar een 'beursje' is laten de volgende cijfers zien. Hospitality Management brengt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken en getallen van de van 14 tot en met 18 november te houden beurs op het beurscomplex Paris Expo Porte de Versailles.
*EquipÂHôtel in cijfers*
 *106.256* bezoekers (2008)
 *18,3%* internationale bezoekers (2008)
 *136* verschillende nationaliteiten aanwezig (2008)
 *1.472* internationaal georiënteerde exposanten (2008)
 *100.000 m²* totaal beursoppervlak
 *5* beurshallen
 *4.000 m²* oppervlakte voor 'Food Village' met meer dan *70* voedselexposanten
 *82%* van de exposanten was dik tevreden met de editie van 2008
 *80%* van de exposanten heeft de intentie om weer deel te nemen aan de editie van dit jaar
 De beurs is er voor *17* deelsectoren binnen de hele hospitalitybranche
 *5* werelden (Cook & Serve - Conceive & Design - Clean & Maintain - Welcome & Relax - Manage & Connect)
 *5* uitgewerkte en tentoongestelde nieuwe horecaconcepten (Le Studio door Elizabeth Leriche en Vasken Yéghiayan, Exception door EquipÂHôtel, Le club des archis door Jean-Philippe Nuel, Le bar lounge door Didier en Fabrice Knoll, Le Resto des Chefs en le Club des Chefs door Simone & Hug)
~Frank Lindner~
Vakbeurs EquipÂHôtel in cijfers
28 september 2010