Op het Prikkel je Zintuigen-evenement, 29 t/m 31 oktober, legt Mise en Place de focus op personeel in de horeca. Volg workshops over etiquette en gastvrijheid.
*Personeel en gastvrijheid*
"Op het evenement zijn wij de partner als het gaat om personeel en gastvrijheid. We zullen trainingen en workshops geven en laten zien hoe horecapersoneel door op de juiste manier te serveren de gast een beleving mee kan geven. We geven ook advies over hoe ondernemers hun personeel kunnen motiveren en hoe zij het beste uit hen kunnen halen", licht Paul Vosters, Mise en Place, toe.
*Prikkel je zintuigen*
Mise en Place serveert ook een hapje en een drankje en wil de bezoeker graag advies geven over personeel en gastvrijheid. Prikkel je Zintuigen in het Culinair Pretpark is een initiatief van Levens Cooking & Baking Systems, Deli XL en Mise en Place. Het evenement vindt plaats in de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze. Entree is gratis maar u moet zich wel inschrijven via "de inschrijvingstool.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen
~Myrtille Vromans~
PJZ Prikkel je Zintuigen: focus op personeel
5 oktober 2012