Op 21 en 22 september 2003 opent de Beurs van Berlage zijn deuren voor de tweede editie van "Proeven Beurs van Berlage". Een groots gastronomisch evenement, waarbij evenals vorig jaar onze hedendaagse culinaire cultuur, van klassiek tot trendy, centraal zal staan. In het middelpunt van het evenement staan wijn en spijs voor iedereen: toegankelijk lekker en met een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. De beurs is beide dagen open van 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds. Meer dan 50 bekende wijn- en delicatessenimporteurs presenteren op hun eigen stand een selectie van hun mooiste betaalbare producten. Er kan worden geproefd van een breed assortiment wijn en delicatessen en combinaties daarvan. Bovendien staan er talloze aan wijn en gastronomie gerelateerde activiteiten op het programma, waaronder een wedstrijd om de Gouden Terrine 2003. Kaarten zijn te bestellen via www.proeven.org of via Ticket Service en de bekende voorverkoop adressen.