Tijdens een bijeenkomst in restaurant De Stenen Tafel in Borculo heeft Raymond Prinsen (34) deze week van zijn oud leermeester Cas Spijkers de versierselen ontvangen die horen bij de titel SVH Meesterkok. Deze meestertitel vertegenwoordigt de hoogste graad van vakbekwaamheid voor koks in Nederland.De meesterproef van Prinsen is op 27 februari 2004 gehouden onder leiding van de Plaatselijke Commissie Meesterkokproef. De commissie was zeer onder de indruk van de 'pure kookkunst' van deze nieuwe meester. Een blijk van uitstekende kennis op gastronomisch gebied bleek uit de originele wijn-spijscombinaties met wijnen uit Duitsland en Oostenrijk.Tevens kende de commissie het cijfer 10 toe aan de crème brulée, een cijfer dat altijd gereserveerd is voor de meester.Prinsen begon zijn loopbaan via het voormalig SVH-leerlingstelsel als leerling-kok bij Hotel de Frerikshof in Winterwijk en sloot zijn studie af bij Gerard ten Heggeler van restaurant The Novice in Rhenen. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan bij Jannis Brevet in 't Koetshuis. Voordat hij in 1994 restaurant De Stenen Tafel aankocht werkte hij bij Cas Spijkers in de Swaen in Oisterwijk.