Restaurant Pearl heeft de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad gewonnen. Het restaurant van hotel Hilton The Hague, gelegen aan de
Zeestraat, werd als beste beoordeeld vanwege de kwaliteit van de gerechten, gastgerichte service van het personeel, de sfeer van het restaurant en de prijs-kwaliteitverhouding. Dit alles resulteerde in een 8,4 als eindcijfer, waarmee Restaurant Pearl deze prijs heeft gewonnen.
~Foto v.l.n.r.: Fred van Winden (sous-chef), Sjoerd Sybesma (hotel manager) en Liesbeth Baan (restaurant manager) © Richard Mulder~
*'Kroon op ons werk'*
Sjoerd Sybesma, hotel manager Hilton The Hague, over het winnen van de prijs: We zijn bijzonder trots dat we de Gouden Pollepel in ontvangst mogen nemen. Met het gehele team, onder leiding van Liesbeth Baan, werken we dagelijks hard om in ons restaurant de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Deze waardering is dan ook een kroon op ons werk. Een groot compliment naar het gehele team!
~Mirte Bouman~
Restaurant Pearl wint de Gouden Pollepel
14 oktober 2015