Ronald Bor is de nieuwe chef-kok bij Landgoed de Wilmersberg in De Lutte. Bor werkte sinds 2006 als souschef bij Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, bekroond met een Michelinster. De directie van De Wilmersberg, Boudewijn en Githa van Vilsteren, zijn
blij met de komst van Bor.
*Gepassioneerde kok in huis gehaald*
ÂSinds 2010 is er veel veranderd bij Landgoed de Wilmersberg, de kamers, de lounge en het restaurant zijn vernieuwd. Het hotel is voorzien van een nieuw elan, we zijn ambitieus en daar hoort een goede keuken bij. Met Ronald halen we een gepassioneerde kok in huis die onze keuken naar het gewenste niveau kan tillen.Â
*Nieuwe uitdaging*
Bor was na zes jaar souschef bij de Wiemsel toe aan een nieuwe uitdaging. Hij vertelt: ÂHet was altijd mijn ambitie om chef-kok te worden en bij Landgoed de Wilmersberg zie ik die wens in vervulling gaan. Ik werk graag met mooie producten en houd van puur koken met een knipoog naar de regio. Vers en verrassend zijn steekwoorden, in de toekomst wil ik nog meer met biologische producten gaan werken.Â
~Frank Lindner~
Ronald Bor nieuwe chef De Wilmersberg
13 december 2011