Ronald Opten wordt de nieuwe Maître-Sommelier van restaurant Bougainville vanaf april 2023. Na een korte periode bij restaurant Olivijn in Haarlem kiest hij voor het prestigieuze Hotel TwentySeven en keert terug naar Amsterdam om het culinaire team van sterrenrestaurant Bougainville te gaan versterken.
Tophotelier en eigenaar van Hotel TwentySeven Eric Toren is zeer blij met de aanwinst. Ronald Opten is een zeer ervaren gastheer en vakman die met zijn gevoel voor gastheerschap in combinatie met de culinaire creativiteit van Executive Chef Tim Golsteijn de gastbeleving van onze gasten naar een nog hoger niveau kan tillen. Eric Toren als ook het team van Bougainville en Hotel TwentySeven kijken uit naar deze samenwerking, en zijn ervan overtuigd vele mooie en memorabele momenten samen te kunnen creëren.
Ronald Opten is SVH Wijnmeester en werkte eerder al voor het Amstel Hotel en Landgoed Duin&Kruidberg. Met zijn ervaring in de top gastronomie zal hij een mooie aanvulling worden voor de gasten van Hotel TwentySeven en restaurant Bougainville. Ronald heeft een enorme passie voor wijn en is met zijn gastronomische vakkennis een inspiratie bron voor jong talent die hij bij Restaurant Bougainville en Hotel TwentySeven kennis wil laten maken met culinaire wereldklasse.