Sandwich kalkoen met pestomayonaise en bacon

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Sandwich kalkoen met pestomayonaise en bacon

Ingrediënten (4 personen)

3 plakken tramezzini tomaat
16 plakken bacon
1 avocado
½ bakje tuinkers
300 g gerookte kalkoen (gesneden)
200 g mayonaise
100 g Bresc Pesto Verde
1 pakje baby Romeinse sla

Bereiding

Bak de plakken bacon in een voorverwarmde oven op 160 graden in 10 tot 15 minuten uit. Leg ze op keukenpapier om uit te lekken. Meng de pesto door de mayonaise en pluk de Romeinse sla. Pluk de tuinkers. Smeer de broodplakken in met de pestomayonaise en beleg met de sla en de plakken kalkoen. Maak de avocado schoon en snijd  in plakken en leg deze op de kalkoen. Leg er de bacon op. Dresseer er de tuinkers over en prik er een lange prikker in. Stapel de plakken op en snijd ze in mooie punten. 

Overig nieuws