Niet het Hollandse broodje kaas of het Franse croissantje zullen het buffet van de AF&BM Breakfastclub sieren, maar Aziatische gerechten als Ha Kau-shrimp pastries, Tsa siew, Bapao, en Fried Wan tan.
*Belang Aziatische invloeden*
Steeds meer Aziatische zakenreizigers en toeristen doen Nederland aan. In Restaurant Nam Kee in Amsterdam zullen food designer en innovatie consultant Mariëlle Bordewijk en culinair journalist Mara Grimm op 4 december 's ochtends spreken over de belangrijkheid van de Aziatische invloeden op de Westerse samenleving en welke veranderingen dit met zich meebrengt in de hospitality industrie.
*Programma*
08.00 uur Ontvangst
08.30 uur Opening Frank Lindner (Hoofdredacteur Hospitality Management)
08.35 uur Presentatie Mariëlle Bordewijk (Azië-kenner en food designer)
09.15 uur Bekendmaking 10 finalisten F&B Professional of the Year Award
09.30 uur Aziatisch ontbijt
10.15 uur Presentatie Mara Grimm (Culinair journalist en jurylid Topchef)
11.00 uur Einde
*Aanmelden*
U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De Breakfastclub is er voor leden en niet-leden van de AF&BM. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl
Shrimp pastry in plaats van broodje kaas
31 oktober 2012