Ingrediënten (4 personen)
4 ciabattabroodjes (met olijven)
1 dl gekruide tomatensaus
1 eetlepel verse Italiaanse kruiden, fijngehakt
1 blikje artisjokhartjes (ca. 200 g)
150 gram (gegrilde) ham
2 bolletjes mozzarella, in plakken
50 gram (vers geraspte) Parmezaanse kaas
3 eetlepels olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de ciabatta’s overlangs en leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat. Bestrijk de sneetjes met de tomatensaus en strooi de kruiden erover. Snijd de artisjokharten in stukjes en de ham in reepjes en verdeel ze over de sneetjes. Dek het geheel af met dunne plakjes mozzarella en Parmezaanse kaas. Sprenkel de olijfolie erover. Bak de pizzasneetjes in de oven in circa 10 tot 15 minuten knapperig bruin. Lekker met een frisse salade.