WTCH | Improving Performance organiseert dit jaar in oktober een reis naar New York voor hospitality ondernemers die meer willen met duurzaamheid onder de noemer "The Green Apple":http://www.wtch.nl/wtch-oplossingen-en-support/customer-care-expedition. In een combinatie van bezoeken, presentaties en workshops krijgen deelnemers informatie van mensen achter succesvolle concepten in duurzaamheid, eco en bio.
*Leren van anderen*
Leren van de expertise van anderen en ideeën opdoen voor het eigen bedrijf staan centraal tijdens de reis. Uniek is dat de deelnemers kennis en informatie uit eerste hand verkrijgen. Informatie die gaat leven doordat het in groepverband wordt beleefd en vertaalt naar de 'thuissituatie'.
*Succesverhalen*
Niet slechts bezoeken aan bedrijven, maar gesprekken en discussies met de mensen die er toe doen. Hetzij vanwege hun expertise, hetzij vanwege hun succes. Trends in organic foods worden belicht door twee absolute experts en ervaringsdeskundigen. Er zak worden gepraat in en met de hotspots van dit moment (onder meer het Ace Hotel New York en Rouge Tomate). Ook komt aan bod hoe je - tegen alle regelgeving in - een 100% organic restaurant van de grond krijgt (Gustorganics)?
*Ideeën opdoen*
Hoe ga je om met het dilemma waarbij gasten duurzaamheid van je verlangen, zonder dat het hun meer geld moet kosten?
Het belangrijkste doel van deze studiereis is leren van elkaars expertise en onderscheidende ideeën opdoen voor het eigen horecabedrijf, hotel of restaurant.
Meer informatie en inschrijven kan via "deze website":http://www.wtch.nl/wtch-oplossingen-en-support/customer-care-expedition.
Studiereis langs duurzame concepten NY
15 augustus 2011