De Innovatie & Styling Award, in de strijd voor de Zilveren Oester, werd gewonnen door sous-chef Dietmar Baars en assistent-maître Geartsje de Bruin van restaurant De Kromme Dissel.
Baars en de Bruin wisten de jury te overtuigen met hun bijzondere menukeuze en wijnen.
*De Zilveren Oester*
De Kromme Dissel is het restaurant van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland. De opdracht bij de Zilveren Oester is om een viergangendiner te koken en te serveren met bijbehorende wijnen, waarbij gerechten met vis, schaal- en schelpdieren de boventoon voeren.
*Nummer één en twee*
Het team van De Kromme Dissel moest de teams van restaurant Ciel Bleu uit Amsterdam en restaurant Ivy uit Rotterdam voor laten gaan. De wedstrijd vond plaats tijdens de horeca-vakbeurs in de Zeelandhallen in Goes.
*Op de foto*: Sous-chef Dietmar Baars en assistent-maître Geartsje de Bruin van restaurant De Kromme Dissel
~Myrtille Vromans~
Team De Kromme Dissel wint award
9 maart 2012