The Dylan Amsterdam speelt in op Dry January en pakt origineel uit met ‘The Dry Wine’

Auteur: redactie
F&B Events 31 december 2024
The Dylan Amsterdam speelt in op Dry January en pakt origineel uit met ‘The Dry Wine’

The Dylan Amsterdam’s Bar Brasserie OCCO trapt het begin van het nieuwe jaar af met een nieuw, alcoholvrij avontuur: The Dry Wine. Deze verfijnde High Wine-ervaring - gewoonlijk bestaande uit vier wijnen met bijpassende amuses - is nu speciaal aangepast voor Dry January en voor iedereen die bewust wil genieten, zonder concessies te doen aan smaak of beleving.

“Wij merken dat steeds meer gasten bewust kiezen voor minder of geen alcohol”, aldus Natasja Noorlander, Food & Beverage Manager bij The Dylan. “Met The Dry Wine bieden we een volwaardig alternatief: premium alcoholvrije wijnen, en zorgvuldig samengestelde mocktails, allemaal met dezelfde kwaliteit die men van ons gewend is.”

Net als bij de reguliere High Wine staat ook hier de combinatie van dranken en kleine gerechten centraal. De chef-kok en zijn team hebben een selectie van seizoensgebonden amuses ontwikkeld, nauwlettend afgestemd op de alcoholvrije dranken. “Zo ontstaat een culinaire ontdekkingsreis die in niets onderdoet voor een traditionele High Wine”, vervolgt Noorlander.

Met The Dry Wine hoopt The Dylan Amsterdam niet alleen in te spelen op de populariteit van Dry January, maar ook op de bredere trend van mindful drinken en bewuster leven. “We willen laten zien dat luxe en gezondheid hand in hand kunnen gaan”, aldus Noorlander. “Het is een uitnodiging aan iedereen die op zoek is naar een bijzondere, smaakvolle beleving in een intieme setting.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws