Themadag hotels: Kostenbesparing door uitbesteden

14 september 2009
Themadag hotels: Kostenbesparing door uitbesteden

Alle hoteliers in Nederland kijken momenteel weer kritisch naar hun bedrijfs-processen. Na jaren van groei ervaren ze sinds eind vorig jaar een teruggang in de kamerbezetting en een daling van de gemiddelde kamerprijs. De huidige periode vraagt innovatieve en creatieve oplossingen van hoteliers om de moeilijke tijden te overleven. Eén ding is voor een ieder kraakhelder: het mag niet ten koste gaan van onze kernactiviteit: gastvrijheid.

*Uitbesteden of zelf blijven doen?*
Om u te helpen bij het maken van keuzes op het gebied van wel of niet uitbesteden organiseert de sector hotels op maandag 28 september 2009 de themadag Uitbesteden of zelf blijven doen?
Voor de pauze hoort u van Atse Koopmans van Kirkman Company wat u zou kunnen uitbesteden en wanneer dat interessant is voor uw bedrijf. Tevens behandelt hij de valkuilen van uitbesteden.
Vervolgens worden na de pauze een viertal voorbeelden van uitbesteden gepresenteerd. Het gaat hierbij om de thema's: uitbesteden van PR en marketing, uitbesteden van linnenbeheer, uitbesteden van systeembeheer, en uitbesteden van personeel.

*Programma:*
13.30-14.00 uur *Ontvangst*

14.00-14.05 uur *Opening door dagvoorzitter Dick Vollenga*

14.05-15.00 uur *Wanneer moet en hoe kan je het beste uitbesteden? Atse Koopmans, Kirkman Company*

15.00-15.30 uur *Pauze*

15.30-15.45 uur *Uitbesteden van PR. Tessa aan de Stegge, USP Marketing PR*

15.45-16.00 uur *Uitbesteden van linnenbeheer. Marc van Boekholt, Blycolin*

16.00-16.15 uur *Uibesteden van systeembeheer. Martin van Straten, Van Hessen Automatisering*

16.15-16.30 uur *Uitbesteden van HRM. Harold Briels, Kolibrie Horeca Payrolling*

16.30-16.45 uur *Vragen en afronding door dagvoorzitter*

16.45-17.30 uur *Borrel*

17.30-19.00 uur *Filevermijdend diner (op inschrijving via "Hans van der Kooij":mailto:h.vanderkooij@horeca.org)*

*Aanmelden*
Alle bij Koninklijke Horeca Nederland aangesloten hotels hebben gedetailleerde informatie over deze themadag ontvangen. Maar de dag is voor alle Nederlandse hoteliers uiterst nuttig en leerzaam.

Als u zich wilt aanmelden kan dat door een mail te sturen aan "hotels@horeca.org":mailto:hotels@horeca.org.
Deelname aan het inhoudelijke programma en de borrel is gratis voor leden van Koninklijke Horeca Nederland. Aan deelname van het Filevermijdend diner zijn kosten verbonden.

We verwelkomen u graag maandag 28 september bij Hotel Restaurant Overbosch in Garderen.

"Plan uw route":http://www.overbosch-horeca.nl/index.php?mod=route

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/themadag-hotels-kostenbesparing-door-uitbesteden/

Overig nieuws