Tip 3: Bereid werkkostenregeling voor

5 december 2012
Tip 3: Bereid werkkostenregeling voor

Het einde van 2012 nadert met rasse schreden. Reden genoeg om u te voorzien met 21 eindejaarstips voor uw horecaonderneming. De derde tip gaat over het voorbereiden op de werkkostenregeling.

*Wacht niet tot laatste moment*
Het jaar 2013 is het laatste jaar waarin werkgevers nog kunnen kiezen voor toepassing van de overgangsregeling. Daarna wordt de werkkostenregeling (WKR) realiteit en verplichte kost. Gaat u nog niet over per 1 januari aanstaande, dan is het belangrijk om 2013 te gebruiken voor de voorbereiding. Zo is het op elkaar afstemmen van de financiële administratie en de salarisadministratie nodig. Wacht in elk geval niet tot het laatste moment, want zo’n aanpassingstraject kost tijd, geld en energie.

De eindejaarstips komen mede tot stand dankzij de medewerking van Roland van Gessel en Robert van de Rest van "Mazars Accountants en Belastingadviseurs":http://www.mazars.nl/.


Roland van Gessel
(088) 277 19 10
06-28 12 54 80
"Roland.vanGessel@mazars.nl":mailto:Roland.vanGessel@mazars.nl

Overig nieuws