Ook na een kwarteeuw is de jaarlijkse Hilton Haringparty nog springlevend. De 26e editie ging woensdagavond van start onder zonnige blauwe Hollandse luchten, met een spectaculaire water-en-vuur-show op het water. Het eerste vaatje nieuwe haring werd per traditie aan land gebracht door de gastheren, Hilton directeur Roberto Payer en de leverancier van de nieuwe haring Eric van As, van Versvishandel Jan van As.
Vertrekkende GM
Het was na 20 jaar de laatste Haringparty voor Alessio Colavecchio (r). Cluster general manager Roberto Payer (l) nam de gelegenheid te baat om de vertrekkende general manager van Hilton Amsterdam te bedanken voor de langjarige, fantastische samenwerking. Alessio Colavecchio had de afgelopen vijf jaar de dagelijkse leiding over het Hilton op de Apollolaan, waar hij destijds als restaurantmedewerker begon en diverse posities bekleedde. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar het Amstel Hotel en Hilton Madrid. Nu keert de Italiaan terug naar zijn geboorteland en vervolgt zijn loopbaan als general manager van Hilton Lake Como.
Zo’n 750 gasten uit de (Amsterdamse) zakenwereld, kunst en cultuur, media, horeca, mice en reisbranche en een uitgebreid supportteam genoten van de nieuwe haring - “alweer lekkerder en vetter dan vorig jaar”, aldus Eric van As - en van overvloedige andere lekkernijen en drankjes van de partners van de Hilton Haringparty.