De nieuwe gids L’Exception Logis is gelanceerd! In deze gids staat het aanbod van het premiumsegment van Logis Hotels, de grootste hotelgroep bestaande uit 2.200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Ook kende het merk aan 71 chef-koks de Table Distinguée toe. Twee Nederlandse Logis hotels kregen een onderscheiding voor de meest prestigieuze restaurants.
Karim Soleilhavoup, algemeen directeur van Logis: “L’Exeption Logis brengt deze buitengewone locaties samen in een gids. De toegewijde en gepassioneerde eigenaren en chef-koks van deze prachtige locaties delen hun vakwerk en creëren intense en authentieke belevenissen.”
71 chef-koks
Dit jaar heeft Logis het genoegen om 71 chef-koks in heel Europa de “Table Distinguée” en aan 1 chef-kok de “Table d’Exception” toe te kennen. De Tables Distinguées Logis tillen de kunst van de gastronomie naar het hoogste niveau. De Tables d’Exception Logis staan voor een onvergetelijke ervaring en unieke beleving aan tafel bij bekroonde chef-koks.
“De onderscheidingen Table Distinguée en Table d’Exception geven Logis de mogelijkheid de meest prestigieuze restaurants te selecteren en in de schijnwerpers te zetten. Deze onderscheiding beloont talenten die een streek op de kaart zetten, en unieke vakkennis met passie en respect presenteren,” vertelt Karim Soleilhavoup.
Deze twee Nederlandse hotels kregen de onderscheiding Table Distinguée:
Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo – Chef-kok Jos Weel
Dit prachtige landhuis is sfeervol en gezellig. In de keuken bereidt chef-kok Jos Weel gerechten met Franse tinten en een compleet eigen stijl. De prijs-kwaliteit-plezier verhouding is uitstekend.
Hotel De Bokkepruik in Hardenberg – Chef-kok Jaap Istha
Dit voormalig poststation is een gezellig adres waar men ‘s avonds van culinaire hoogstandjes kan genieten in een modern restaurant. Het is een van de beste culinaire plekken in een prachtige regio omgeven door bossen.