Op dinsdag 1 augustus opent Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg de “Buitenkeuken op de Berg”. De Live Cooking diners vinden plaats op het panoramaterras, met prachtig uitzicht op de Betuwse landschappen. De koks bereiden (h)eerlijke gerechten, proef de diverse zomerse gerechten uit de volwaardige keuken!
“De Buitenkeuken op de Berg zal in de stijl zijn van een Italiaans/Franse bistro,” aldus Jan Lenstra, hotelmanager van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. “We willen onze gasten deze nazomer verrassen met verse pasta met onder meer truffels en kokkels en vers gebakken ciabatta’s vooraf. De informele sfeer van het terras in combinatie met de hoge kwaliteit van de gerechten en een heerlijk glas wijn geven de Buitenkeuken op de Berg haar unieke karakter.”
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van de buitenkeuken. Zo is de grote Black Bastard (een grill op houtskool) in het RVS tafelblad geplaatst en is er een gloednieuwe Pastaquooker aangesloten.