Damianz, het restaurant van Van der Valk hotel Het Arresthuis, krijgt per 1 april een nieuwe chef-kok. Jeroen van Gansewinkel neemt het stokje over
van Raoul Bijlmakers, die ruim 4 jaar gewerkt heeft in Het Arresthuis.
*Over Van Gansewinkel*
Jeroen is de laatste jaren mede-eigenaar geweest van Restaurant Cucina del Mondo in Heerlen en daarvoor heeft hij bij Beluga en 10 jaar bij Toine Hermsen in Maastricht gewerkt. Nu gaat Jeroen in Roermond zijn culinaire reis voortzetten.
*Op zoek naar maître*
Tevens gaat maître Mike Jacobs Damianz verlaten per 1 april. Mike zal terugkeren naar het zuiden van Limburg om te gaan werken bij Tout à Fait. Voor de functie van maître is Damianz nog op zoek naar een inspirerende, gastvrije professional om het team te komen versterken.
*Video Het Arresthuis*
~Christel Tuin~
Van Gansewinkel nieuwe chef Het Arresthuis
18 maart 2016