Ongekende vreugde toen bekend werd dat restaurant BordÂEau in het Amsterdamse De L'Europe hotel zijn eerste Michelinster heeft ontvangen.
Chef-kok Richard van Oostenbrugge is het met zijn vaste, ambitieuze team om in een relatief korte tijd een zeer goede reputatie op te bouwen.
*Waanzinnig*
ÂHet is werkelijk een fantastische bekroning op al het werk wat we hebben gedaan sinds de opening vorig jaar. Samen met het hele team hebben we BordÂEau naar dit hoge niveau gebracht. Zowel het keukenteam als de servicebrigade hebben heel hard gewerkt. Ook voor hen ben ik ontzettend blij. Waanzinnig!Â, aldus Van Oostenbrugge.
*Ster na 14 maanden*
ÂGeweldig dat BordÂEau na slechts 14 maanden bekroond wordt met een ster. BordÂEau staat nu op de kaart en dat is mooi, heel mooiÂ, vult Krooswijk hem aan.
BordÂEau opende haar deuren in juli 2011 in het geheel gerenoveerde De LÂEurope. De internationale keuken van het restaurant kenmerkt zich door het gebruik van pure, op het seizoen afgestemde kwaliteitsproducten die op een moderne wijze worden gepresenteerd.
*Hoog aangeschreven concepten*
Eerder werd Hoofdstad Brasserie in De LÂEurope onderscheiden met een Bib Gourmand en werden zowel BordÂEau als Hoofdstad Brasserie hoog aangeschreven in de GaultMillau.
~Frank Lindner~
Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"
30 november 2012