Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website.
Dit keer een artikel uit 2020. Het jaar van de vrije val. Vorig jaar denderde COVID-19 dwars door de landsgrenzen heen waardoor heel Nederland massaal in eigen land op vakantie ging. Een rollercoaster voor veel hoteliers, die een rampzalig voorjaar in de zomer goedgemaakt zagen worden. Wat de herfst zou brengen wisten ze nog niet. Hoofdredacteur David Bakker ging in gesprek met met Anita Bos (Parc Broekhuizen), Marc van Gulick (Landgoed Lauswolt) en Harmen Silver (Château St. Gerlach).
Drie hoteliers die de crisis te lijf gingen met slim ondernemerschap. Pop-up restaurants, dineren in de hotelkamer en vooruitgeschoven beslissingen die noodgedwongen direct werden doorgevoerd: crisis maakt creatief. In dit uitgebreide interview lees je hoe drie vooraanstaande hoteliers de strijd aangingen. Het interview lees je hier.
Meer lezen?
In het dossier '30 Jaar Hospitality Management' bundelen we spraakmakende verhalen en interviews uit vervlogen tijden. Het dossier bezoek je via deze link.