Het Nederlandse team Martin Ruisaard en zijn commis Rosita Nietvelt zullen op dinsdag 20 maart 2012 strijden tijdens de Bocuse dÂOr Europe. De Bocuse dÂOr Europe 2012 vindt plaats op 20 en 21 maart tijdens Horeca Life in Brussels Expo.
*Vis- en vleesgerecht*
Bij alle Bocuse dÂOr wedstrijden is de opdracht een vis- en een vleesgerecht te maken met minimaal drie garnituren. De verplichte visproducten zijn tong en garnalen. Bij het vleesgerecht staan biologische blauwpoot kip ÂLabel Rouge centraal.
*Deelnemende landen*
De andere landen die op dinsdag hun culinaire prestaties moeten tonen IJsland, België, Hongarije, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Estland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ruisaard start als tiende deelnemer. Op de tweede dag van de wedstrijd laten Polen, Noorwegen, Bulgarije, Denemarken, Italië, Tsjechië, Rusland, Duitsland, Finland en Zwitserland zien wat zij in huis hebben.
~Myrtille Vromans~
Wedstrijdtijd Bocuse d'Or Europe bekend
30 januari 2012