Winnaars Reisgraag Awards bekend

14 januari 2015
Winnaars Reisgraag Awards bekend

Tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs zijn op feestelijke wijze de beste reisorganisaties en bestemmingen beloond met een Reisgraag award. De
winnaars zijn verkozen door hun eigen klanten en kregen de hoogste cijfers in iedere categorie.

*Winnaars reisorganisaties*
Activity International 7,5 (Actieve vakantie)
De Jong Intra 8,6 (Allround)
Adam Voyages 9,0 (Cruise)
Bolderman Excursiereizen 8,5 (Excursiereizen)
Booking.com 7,5 (Hotel)
Simi Reizen 8,6 (Jongerenreizen)
Riksja Travel 9,2 (Landenspecialist)
Rosetta Reizen 9,1 (Rondreizen)
Crusj 8,9 (Singles reizen)
Van Nood Reizen 8,2 (Stedentrips)
ADO Travel 8,3 (Strandvakantie)
PANGEA Travel 9,1 (Verre reizen)
ArkeFly 6,3 (Vliegtickets)

*Winnaars bestemmingen*
Sri Lanka 8,7 (Overall)
Marokko 9,5 (Stranden)
Verenigde Staten 8,4 (Uitgaan)
Cuba 8,8 (Cultuur)
Zwitserland 8,8 (Restaurants)
Tsjechië 8,8 (Bezienswaardigheden)
België 8,9 (Ligging)
Griekenland 8,6 (Gastvrijheid)
Parijs 8,1 (Meest populaire stad)
Rome 8,6 (Beste stad)

*Publieksprijzen*
De "publieksprijzen":http://www.reisgraag.nl/awards/2015/ zijn toegekend op basis van meer dan 5.000 reviews die het afgelopen jaar geschreven werden door klanten van reisorganisaties en bezoekers van de bestemmingen. Deze ervaringen werden geschreven op Reisgraag.nl en werden handmatig gekeurd door de redactie. De feestelijke uitreiking op de Vakdag van de Vakantiebeurs was de 4e editie van de Reisgraag Awards.

*Reacties van winnaars*
Coby van Dongen (De Jong Intra): "De Jong Intra Vakanties is bijzonder verheugd dat zij voor het tweede jaar op rij door haar klanten uitgeroepen is tot de beste allround reisorganisatie."
Gillian Tans (COO Booking.com): "Wij zijn natuurlijk heel blij met de Reisgraag award voor Booking.com, met name omdat het een erkenning is op basis van feedback van klanten."
Emma Blanchard (Crusj): "We zijn afgelopen jaar enorm gegroeid. Door het krijgen van de award wordt bevestigd dat we onze kwaliteit hebben weten te behouden."
Marius Appelman (Riksja Travel): "Wat zijn we trots dat we de award voor beste landenspecialist voor de tweede keer op rij gewonnen hebben."
Jeroen Maaijen (Arkefly): "Het is mooi om te zien dat alle investeringen in onze airline (waaronder o.a. de aanschaf van de Boeing 787 Dreamliner) resulteren in een hogere klanttevredenheid en waardering!"
Teus Bolderman (Bolderman Excursiereizen): "Des te meer zijn wij verheugd deze award in ontvangst te nemen omdat deze is geboren uit de mening van onze klant. Dit is een kroon op ons werk van het afgelopen jaar."

~Christel Tuin~

Overig nieuws