Keng Vichianrat heeft de Gouden Koksmuts gewonnen. Op de eerste dag van de Horecava werd het NK Koks georganiseerd waarbij chef-koks hun best doen om de Gouden Koksmuts
te veroveren. Vichiarant werkt in restaurant La Rive in het Amstel Hotel.
*Runners-up*
Maurice Grendelman van Restaurant Kiewiet uit Dedemsvaart ontving de prijs voor een tweede plek en Kees Visser van Restaurant Bij Kees uit Zierikzee ging er met de derde prijs vandoor.
~Maurice Grendelman is blij met de tweede plaats. Na een dag keihard koken en een glas champagne, wordt het genieten van een welverdiende nachtrust.~
~De derde plek was er voor Kees Visser, die kort voor de wedstrijd aan het deelnemersveld was toegevoegd. SVH Meesterkok Onno Kokmeijer overhandigt de prijzen.~
*Deelnemers*
Aan de wedstrijd deden verder Sander Oudshoorn van Sodexo, Edgar de Wit van Restaurant Dartel, Erdo Fidan van Culinaire Specialist, Freek Dekker van Restaurant De Zwethheul, Shawaiz Malik van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal, en Frederico Mocci van Porto Cervo mee.
~Keng geflankeerd door de runners-up en de overige deelnemers aan de wedstrijd. Voor iedereen was er een persoonlijke oorkonde.~
*Droom*
Keng Vichianrat wist al eens de tweede plaats te veroveren tijdens het NK voor koks. In een reactie zei hij: "Dit was altijd al mijn droom, en nu is het echt."
~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl
Keng Vichianrat wint Gouden Koksmuts
13 januari 2014