Op Beekse Bergen is de bouw begonnen van 112 nieuwe accommodaties. De eerste prefab unit waarin de gastenkamers komen werd vrijdag 29 april geplaatst....
Park Boswijk ligt in een parkachtige omgeving in midden-Nederland en bestaat uit een wooncomplex met 364 appartementen en ongeveer 500 bewoners. Voor...
Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het su...
Jan Jansen (39) is General Manager van het Conrad Hangzhou voor de Hilton groep in Hangzhou, een Chinese miljoenenstad op een kleine 200 kilometer afs...
Dit interview is onderdeel van het drieluik ‘Hotellerie aan de Noordzeekust geportretteerd’. Lees hier de andere interviews....
De hotellerie is net als ieder andere branche. Veteranen vertrekken en jong ambitieus talent staat te trappelen om hun eigen ontwikkelde visie uit te...
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...
In juni staat Aruba in het teken van culinair genieten op Michelin-sterrenniveau. Alex Nieuwmeyer, managing director van de Divi Resorts op Aruba, haa...
Wat doet de horeca tijdens Pasen? Als horecaondernemer is een feestdag per definitie geen vrije dag, want jij werkt meestal wanneer anderen vrij hebbe...
Afgelopen vrijdag 23 november stuurde staatssecretaris Blokhuis het Nationaal Preventieakkoord, dat ondertekend werd door zeventig maatschappelijke or...
Afgelopen vrijdag was een bijzondere mijlpaal in de ontwikkeling van het U Parkhotel. Het nieuwe conferentiehotel op de campus van de Universiteit Twe...
Van donderdag 20 t/m zaterdag 29 september trakteert Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – van het Bilderberg Parkhotel in...
Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterp...
Voor de warmte van de voorjaarszon hoef je niet ver weg. Het Amare Marbella Beach Hotel heeft haar deuren weer geopend, met een nieuw divers programma...
Vroeger had je een liedje - een 'hit' - waarin hét bezongen werd: 't Zijn de kleine dingen die het doen, die het doen... (Saskia & Serge) Neem nou de...
Lekker voor het vasthouden van het vakantiegevoel: een flinke schaal oesters, kreeft en schelpjes soldaat maken met een mooi glas witte wijn erbij. Va...
Landgoed Hotel Restaurant Montferland is een kleinschalig bedrijf met 8 hotelkamers, een a la carte restaurant, een open wijnkelder, een rookruimte an...
Onno Kokmeijer is de man van de koningskrab en de culinaire tovenaar die koken in een hotel binnen Nederland naar een hoger niveau heeft getild....
Kasteel de Wittenburg organiseerde een feestelijke receptie ter ere van de succesvolle doorstart door de overname van de nieuwe eigenaar, Lasé...
“Ik wil af van à la carte”, onthulde Onno Kokmeijer, de chef-kok van Ciel Bleu Restaurant op de 23e verdieping van Hotel Okura Amst...
Na een verbouwing van ruim twee maanden kan het Radisson Blu Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee met trots de nieuwe Dunes Lounge & Bar presenteren...
De doorstart van Kasteel de Wittenburg is officieel een feit nu zowel het vastgoed als de exploitatie eigendom zijn geworden van de heer L.S. Hu. Onde...
Op 9 januari 2017 openden zowel de Van der Valk-vestiging in Zaltbommel direct aan de A2 als de vestiging in Groningen. Voor het eerst in de geschiede...
Toen Van der Most het voormalige Prinses Irene Ziekenhuis in 1987 aankocht met het idee om er een all-inclusive hotel van te maken, had hij niet kunne...
De toevoeging van 78 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, grand café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres-...
In de periode september 2015 tot en met eind februari 2016 hebben op de begane grond van Parkhotel Den Haag diverse renovatiewerkzaamheden plaatsgev...
Stabiliteit is dit jaar het sleutelwoord in Nederland. Geen enkel restaurant verliest in de nieuwste Michelingids een ster en dat mag uitzonderlijk...
Op 18 mei is tijdens de ledenvergadering van Gastvrijheidsgilde Nederland een nieuw bestuur geïnstalleerd. Onder leiding van de nieuwe voorzitter F...
Tussen Huis ter Duin en het Palace Hotel bestaat een samenscholingsverbod; het is maar dat u het weet. (Art. 2.1.1.1. Sanctie: boete of hechtenis.) Da...
Met veel trots kondigt Badhotel Bruin op Vlieland de nieuwe topchef van haar huiselijk chique restaurant Bravoure aan. Gasten van Bravoure kunnen vana...
Hampshire Hotel Apeldoorn is verkocht aan Fletcher Hotels. Zowel het onroerend goed als de exploitatie gaan over naar de nieuwe eigenaar. De aandeelho...
In Waldorf Astoria Amsterdam opent 1 mei 2014 restaurant Librije's Zusje Amsterdam. Met deze hoofdstedelijke vestiging is voor eigenaren Jonnie en Thé...
Full House Hospitality Management lanceert per 1 juli een splinternieuwe hotelformule, genaamd Princess Hotel Collection. De huidige portfolio van FHH...
Hotel De Arendshoeve in Bergambacht heeft zich aangesloten bij Hampshire Hospitality. Het hotel heet voortaan Hampshire Hotel De Arendshoeve. Het ho...
De Nederlandse hotelgroep Inntel Hotels kondigt de overname aan van Art Hotel Eindhoven. Zowel het vastgoed als de exploitatie van het hotel komen...
Hampshire Hotel Fitland opent op 16 september haar deuren in Leiden. Het hotel is gevestigd in het nieuwe Levelgebouw, op de tiende en elfde verdiepin...
Richard Wentink is begonnen met zijn nieuwe uitdaging als executive chefkok bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Wentink gaat het keukenteam voor alle F...
Richard Ekkebus van Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Oriental Hong Kong is door Robert Kranenborg geïnaugureerd als SVH Meesterkok. Nadat Ri...
Accor Hotels heeft een franchisecontract getekend met ML Hospitality Exploitatie van Martin Lindelauf voor de nieuwbouw van het Mercure hotel Amersfoo...
Accor Hotels heeft vandaag een franchisecontract getekend met het Greenpark Hotel in Leidschendam. Vanaf november heet het hotel: Mercure Hotel Den Ha...