Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...
Per 1 september 2023 wordt de sleutel van Grand Café en Boetiekhotel De Verééniging overgedragen aan Van Berkel Hospitality. Na e...
Het was misschien niet helemaal de bedoeling dat de eerste onderneming direct zo een groot project zou zijn. Maar vanaf het eerste moment dat Bart Leu...
Horecaondernemer Wilfred Hendriksen werkte in het eerste halfjaar van 2021 intensief samen met studenten van de Hotel Management School Leeuwarden. In...
Het nieuwbakken kabinet komt donderdagochtend bij elkaar om de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus en de daarbij horende beperkende maatre...
‘Elk weet waar ‘t Almensch kerkje staat’, schreef de ongekroonde dichter van de Achterhoek A.C.W. Staring een slordige twee eeu...
Ieder moment valt de laatste Hospitality Management van dit jaar bij iedere hotelier op de mat. Een bijzonder volle editie voor de donkere dagen....
Dit is het derde artikel over erfgoedhotels in het buitengebied, als vervolg op het dossier ‘Erfgoed: Onbetaalbare charme of nieuw verdienmodel?...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Achterhoekse gastvrijheid, kwaliteit en toegankelijkheid voor een groot publiek. Dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat, de...
Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...
“Het is nog niet voorbij, voor mij is het geen dag voorbij”, vertelt Ton Heerts, voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderl...
Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leve...
De 65+'er is niet bang om erop uit te trekken, blijkt uit de recente boekingscijfers van Voordeeluitjes.nl. Ondanks corona boeken 65+'ers...
Per 1 september 2019 wordt de sleutel van Hotel de Zwaan in Delden overgedragen aan Van Berkel Hospitality. Na bijna 8 jaar met veel ziel en zalighei...
Aan de rand van Winterswijk, direct aan de Duitse grens, vind je hotel-restaurant Nieuw Beusink. Het centrum van het dorp is binnen tien minuten fiets...
Op feestelijke wijze vierden Henrike Lobbes, Bob Olde Olthof en Arnold Labohm maandag 8 april het heugelijke feit dat de drie directieleden precies 25...
Op maandag 11 maart heeft vergaderlocatie Stayokay Soest de Nationale Meeting Award in de categorie M in ontvangst genomen. De feestelijke uitreiking...
Het aantal overnachtingen van Nederlandse vakantiegangers in Gelderland is in 2018 met 4% toegenomen. Dat geldt overigens ook voor de rest van Nederla...
We spreken af met Jorg Lammers (51) in Cityden Up; het appartementenhotel waar hij sinds eind 2016 werkzaam is als General Manager. Begin oktober word...
De officiële opening van Bar Bistro DuCo van Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof afgelopen zaterdag 23 juni was een groot succes. Onder belangst...
Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Logis Hotels Nederland eind november is Boetiek Hotel BonAparte verkozen tot Logis Hotel Nederland van het jaar....
Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te sc...
Het CBS heeft berekend dat met name universiteitssteden een stormachtige groei doormaken en dat eenpersoonshuishoudens een steeds groter aandeel van h...
Hospitality Management bestaat 25 jaar. Tijd om terug te blikken op interviews die de aandacht trokken. In 2005 bezocht Hospitality Management Hans Ke...
Zes jaar na de brand in het restaurant De Sluis aan de F.B. Deurvorststraat in Ulft wordt de ruïne eindelijk gesloopt. Begin 2017 start hier de bouw...
Nederlanders die in eigen land meivakantie vieren, doen dat vooral op de camping of in een vakantiehuisje. In mei 2015 brachten ze daar 5,5 miljoen...
Organisator Mimicry lanceert het event Hartelijk Horeca, supplier expo voor horecaondernemers. Op maandag 25 en dinsdag 26 april 2016 vindt het nieuw...
Clemens Reijrink en zijn echtgenote Mariette doen het Lieveldse horecacomplex "Reijrink":http://www.reijrink.nl/bestanden/brief-HCR-Reijrink-Loco.aspx...
TradeQoin is de naam van de nieuwe digitale munt voor ondernemers. De Amsterdamse wethouder Carolien Gehrels presenteerde deze nieuwe manier van onde...
Een naam die alfabetisch ‘achteraan komt’ kan lastig zijn. Zouden dorpen en steden daar eveneens hinder van ondervinden? Het rustieke Zedd...
Drie kleine kinderen, een kolossale Newfoundlander en een mooi bos; wat wil je nog meer? Lisa Pit, commercieel directeur van Woodbrooke, en haar leven...
Vrijdag 11 mei heropent hotel met brasserie "Woodbrooke Barchem":http://www.woodbrookehotel.nl haar deuren. Het bosrijke landgoed tussen Lochem en Bor...
In de domstad lijken ze van geen ophouden te weten. Binnen één week doet zich een tweede noemenswaardig hotelplan in Utrecht voor. Het krakerspand U...
Wie wordt er 15 maart uitgeroepen tot Horeca Talent van de Achterhoek 2011? Wie wint een week meelopen in Michelinsterren-restaurant De Librije met Jo...
Het zal je als gastheer maar gebeuren: zo'n veertig gasten in het restaurant, en plotseling breekt de hel los. Dat er geen doden of gewonden zijn...
Terwijl de belangstelling vanuit Nederland voor reizen naar de WK-wedstrijden in Zuid-Afrika tegenvalt, mede door de crisis en de afstand, wordt er de...
Boeren in Nederland krijgen het steeds moeilijker door concurrentie uit het buitenland en kijken daardoor steeds vaker naar horeca als geschikte neve...
Het is zover. De deuren van het nieuwe hotel, restaurant en ijssalon 'Slapen + Eten by Toine' in Tolkamer, van meesterkok Toine Smulders gaan morgen,...
Het miezert op weg naar de Achterhoek. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats doet het grijze weer niets af aan de grandeur en overweldigende eerste a...