Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide, editie 2024 welke eind november zal worden gepresenteerd. Deze onafhankelij...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Geoffrey van Melick, souschef Ât Nonnetje in Harderwijk heeft het Zilveren Koksmes gewonnen. Hij kreeg de prijs als Nationaal Kampioen Jonge Koks uit...
Maandag 23 april viert Landgoed Duin & Kruidberg een dubbel lustrum: het tienjarig bestaan van De Vrienden van Jacob en het vijftienjarig dienstverban...
Voor veel hoteliers en hun gasten is het al heel gewoon: WiFi, iPads, internettelevisies... De ontwikkelingen in de hotellerie gaan razendsnel; dat ma...
Landgoed Duin & Kruidberg lanceert deze week een eigen app voor gebruik op de iPad van Apple. Het hotel is hiermee naar eigen zeggen het eerste ze...
De Tour Culinair heeft een cheque van 4.000 euro aangeboden aan de Stichting JRE Culibus, een project van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. De...
De invloed van gezond eten en het gebruik van duurzame en authentieke producten is onomkeerbaar en neemt verrassend snel toe. Voor de Association of F...
Je hebt gevers en nemers. Hotel-restaurantchefs zijn duidelijk gevers. Op de eerste plaats geven ze de hotelgast een goede maaltijd, maar sommige chef...
Messen, ovens, koffiezetapparaten, koelkasten, soeplepels, pannen, fornuizen, vriezers ... De benodigdheden of 'ingrediënten' zijn geen g...
Ruim elf jaar geleden maakte SVH Meesterkok Alain Alders zijn opwachting bij de inmiddels voormalig directeur van Landgoed Duin & Kruidberg in San...