De lente is het seizoen met de meeste officiële feestdagen in Nederland. Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinkster...
De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop...
Gemeenten verwachten dit jaar 239 miljoen euro te innen met toeristenbelasting; 11 procent meer dan in 2017. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS...
Kasteel de Wittenburg organiseerde een feestelijke receptie ter ere van de succesvolle doorstart door de overname van de nieuwe eigenaar, Lasé...
Ook dit jaar zit heel Nederland weer vastgekluisterd aan de buis om de avonturen van de 9 kandidaten en de mol mee te beleven. De ontknoping van seizo...
Afgelopen maandag, 7 november, is Sidney Schutte uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2017 door Gault Millau Nederland. De executive chef van Waldor...
Vanaf eind jaren negentig klinkt er een steeds luidere roep vanuit de hotellerie om meer flexibiliteit binnen de hotelclassificatie. De Benelux-Hotelc...
De hotelsector in Nederland heeft in 1998 een omzet geboekt van 5,4 miljard gulden (inclusief BTW); ruim tien procent meer dan in 1997. Dat blijkt u...
Koninklijk Horeca Nederland is de organisatie voor ondernemers in de Horeca en aanverwante bedrijven. Zij houdt zich bezig met belangenbehartiging voo...