Het is bijna zover… "Le nouveau Beaujolais est arrivé!" Zo wordt sinds 1985 iedere derde donderdag in november op een feesteli...
Bosbranden, vorst in de grond en extreme droogte. Het wijnjaar 2017 is voor de druif op een catastrofe uitgelopen. Waar in voorgaande jaren werd gegre...
In zijn boek 'How To Drink Like a Billionaire' onhult de Amerikaanse wijnkenner/sommelier en tv-personality Mark Oldman hoe gasten in de horec...
'Beste sommelier van Nederland' Ruben Kwakman werkt als hoofdsommelier bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Wij spreken hem over de tren...
Het gebruik van streekproducten en ingrediënten uit de eigen regio zet als trend onverminderd door. Storytelling het vertellen van het verhaal...
De 28 hotels van de in april failliet verklaarde Britse hotel-onderneming von Essen Hotels wordt binnenkort geveild. De luxe hotelcollectie kon een op...
'It sil heve', 'it giet oan'... Nou, mooi niet. Ook in de winter van 2008/9 hebben we de meest beroemde Friese woorden niet horen uits...