“Het Franse eten is heel goed, maar dan moet het er wel zijn" aldus André Cats, directeur topsport bij NOC*NSF, de sportkoepel die met tr...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Carelshaven bestaat dit jaar 250 jaar. Waar Carelshaven in 1772 begon als schippersherberg is het nu uitgegroeid tot een gerenommeerd 4-sterrenhotel &...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – we...
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is toegetreden tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels & restaurants. Na de verbouwing van de...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, is winnaar van de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs 2018. De hotelier, restaurate...
In de top drie van the Travellers Choice Awards zijn drie hotels uit Amsterdam geeindigd. De awards zijn gebaseerd op miljoenen reviews en meningen va...
Vanaf vandaag kun je online genieten van de april-editie van Hospitality Management. Lees het interview met Raymond Strikker van Landhuishotel Resta...
Sommige toevalligheden brengen een atheïstisch wereldbeeld aan het wankelen. Stelt u zich voor: een korte rondleiding, voorafgaand aan een interv...
QL Hotels & Restaurants bestaat 12,5 jaar, lanceert een magazine en breidt uit naar 128 hotels. Het koperen jubileum is volgens het bedrijf het bewi...
Zakenreizigers combineren steeds vaker business met pleasure en verblijven hierdoor langer in een hotel. De eisen die zij aan kamers stellen, zijn dan...
Lars van Galen en Richard van den Hoeven hebben nieuw leven geblazen in hotelrestaurant Ât Lansink in het Overijsselse Hengelo. Wanneer men aan een c...
André Steinschuld van "Hotel Klein Zwitserland":http://www.kleinzwitserland.com/ in Slenaken wil komen tot een samenwerkingsverband van wellnesshotel...
Leerling-kok Edwin Sander uit Twello, leerling-gastheer Niek Groen uit Spierdijk en leerling-kastelein Luc van Nieuwamerongen uit Breda zijn er met de...
Quality Lodgings (QL) heeft er dertien nieuwe hotels bij. Hiermee komt het totaal aantal aangesloten hotels op 85. De nieuwe leden werden door algemee...
Lars van Galen, chef-kok bij Landgoedhotel De Bloemenbeek in De Lutte, neemt per 1 maart samen met Richard van den Hoeven - ook werkzaam bij genoemd h...
Emiel Kwekkeboom heeft de Cas Spijkers Academie Trofee 2012 gewonnen. Kwekkeboom is leerling aan de Cas Spijkers Academie van de vestiging in Twente....
Pascal Gebben en Emiel Kwekkeboom hebben de kookwedstrijd in het kader van het NK Leermeester-leerling gewonnen. Van de zestien deelnemers werd dit du...
Hieronder volgt een overzicht van de grootste stijgers en dalers in de nieuwe restaurantgids Lekker. Wie klimt er en wie daalt er in de editie van 201...
Historic Hotels of the Benelux heeft haar eerste Honorair Consul bekendgemaakt. Dr. Frank van Berkum, bekend van onder meer het bestseller boek Gezon...
Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek heeft recent als 150e restaurant in Nederland het keurmerk Gastvrij voor Vegetariërs gekregen. Dit keurmerk...
Twee nieuwe hotels hebben zich onlangs aangesloten bij Historic Hotels of the Benelux. Het gaat om Hotel Stadslogement de Smederij in Steenwijk en Lan...
Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is d...
Lars van Galen, chef-kok van Landhuishotel en restaurant Bloemenbeek in De Lutte, heeft maandag 10 januari de Gouden Koksmuts gewonnen. De wedstrijd o...
De drie genomineerden voor de Gouden Gastvrijheid Awards staan met gespannen gezichten naast elkaar op het podium. Volgens juryvoorzitter Hajé de Jag...
De Twentse horeca floreert als nooit tevoren. Er zijn in ons land niet veel streken waar de verscheidenheid aan bedrijven - en de kwaliteit van die...