In aanloop naar de lancering van de QL Guide 2025/2026 heeft Quality Lodgings een selectie van 'New Discoveries' bekendgemaakt. Onder de negen nieuwe...
Voor iemand die pas sinds 2013 hotelier is, heeft Michel Kloeg met zijn Kloeg Collection het afgelopen decennium flink aan de weg getimmerd. De groep...
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade heeft op de langste dag van het jaar geproost op de Hollandse Nieuwe en de uitreiking van het allereerste &lsq...
De populaire Caribische Fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleu...
Meesterkok Chris Naylor gaat aan de slag als culinary director Noord-Europa voor Minor Hotels. Na achttien jaar draagt hij zijn taken als executive ch...
Deze week opent het mediterraanse restaurant Barbounia in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tot en met 30 januari geldt als soft opening. Gasten...
Goede menu-engineering zorgt ervoor dat het restaurant van het hotel winstgevender is. Het geeft inzicht in de margemakers, hardlopers en slapers op d...
Het Hilton Rotterdam opende de deuren op 30 mei 1963. Al meer dan 60 jaar is het een geliefd hotel voor zowel Nederlandse als internationale gasten. D...
Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...
Zodra je aan de slag gaat met kasteelhotels en F&B, raak je nieuwsgierig naar de belevingswereld van ervaren erfgoedexploitanten die zich binnen m...
Op donderdag 13 mei opent Hotel Zeeuws Licht officieel de deuren voor haar eerste gasten. Het nieuwgebouwde Kloeg Collection 4-sterren hotel besc...
De aanvraag omgevingsvergunning voor het nieuwe luxe 5-sterrenhotel Britannia is ingediend bij de gemeente Vlissingen. Een mijlpaal voor eigenaar / on...
Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het su...
Woensdag 22 juli om 10:00 uur gaan de iconische deuren van het Conservatorium hotel aan de Van Baerlestraat weer open. Het luxury lifestyle hotel is h...
De coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit, een realiteit die hotelprofessionals en hotelondernemers heeft gedwongen om na te denken over...
Menigeen zal bij Zeeland denken aan een lied van Maggie MacNeal, te weten Terug Naar De Kust, uit 1976. Niet Michel Kloeg. Misschien vanwege de regel...
Het befaamde Café Americain lanceert vandaag een gloednieuw menu van de hand van meesterkok Rudolf Bos. Bos zwaait sinds eind februari de scept...
Jaarlijks gooit de Nederlandse horeca ruim 50.000 ton aan voedsel weg. Dat zijn ongeveer 80 miljoen borden. Dit gebeurt zowel in de keuken als bij de...
Helemaal genoeg van bediend worden door een barkeeper of serveerster met een slecht humeur? Genoeg van te lang wachten op je bestelling? Zet je maar s...
YOTEL, het innovatieve, wereldwijde hotelconcept voor ‘slimme’ en tech-savvy reizigers, opent 4 november haar deuren in Amsterdam Noord....
Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar...
De afgelopen maanden heeft bar en grillrestaurant Ter Marsch & Co hard gewerkt aan de heropening van haar zaak aan de Amsterdamse Bloemenmarkt en...
Restaurantbezoekers eten tot 113 % meer groenten en tot 13 % minder vlees of vis als dit door de horecaondernemer slim, aantrekkelijk en kwalitatief g...
De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop...
Sjors Riewald, de huidige chef kok van het voormalige Eden hotel de Broeierd (nu Fletcher hotels) maakt per 1 september 2018 de overstap naar het U Pa...
Van 22 januari tot 12 maart tovert Sofitel Legend The Grand Amsterdam haar lobby en Library ‘Or’ om tot een Italiaans pop-up restaurant ge...
Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gez...
De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkte ook het bestuur van de AF&BM het afgelopen jaar in...
In de kop van Noord-Holland, aan de rand van Schoorlse Duinen, ligt Merlet. Een hotel met restaurant dat al bijna twintig jaar een Michelinster mag dr...
Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen geopend. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is...
Tijdens het jaargala van The Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin, werd Mau...
Dat je in Amsterdam overheerlijke truffelpasta en tiramisú kunt bestellen bij 5&33 Kitchen, is al jaren bij locals bekend. De mediterr...
Met de heropening van drie van de twaalf Amsterdamse hotels van NH Hotel Group is gisteren het upper-upscale merk NH Collection officieel gelanceerd...
Het Bilderberg Parkhotel betrok tweesterrenchef Erik van Loo bij de keuken van The Park, bij het Bilderberg Garden Hotel stapten tweesterrenchef Ste...
Op 7 januari 2016 vond de officiële opening van Hotel Jansen plaats door wethouder en loco burgemeester Kajsa Ollongren. Dit unieke hotel richt zich...
Michelinchef Chris Naylor, bekend van Restaurant Vermeer in Amsterdam, opent op 17 januari een tijdelijk restaurant in de oudste kapel van de hoofdst...
Google 'storytelling' en de 'increase in conversion' artikelen vliegen je om de oren. Getallen van 10 tot zelfs 60 procent extra conversie worden er...
Amsterdam wordt in oktober weer een short stay hotel rijker. Dan opent Hotel Jansen aan de Schinkel in Amsterdam Oud-Zuid namelijk zijn deuren. Het...
De Pier in Scheveningen heeft de negen ondernemers bekendgemaakt die hun deuren openen voor het publiek. Op zowel het beneden- als het bovendek en he...
De Kersentuin, het restaurant van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam wordt deze zomer flink aangepakt. In september wordt de zaak heropend en...