Hun horecabedrijf bestond al ruim tien jaar, maar een fine dining restaurant en een hotel hadden Sharon en Lennart van Gastel nog niet. Toch startten...
Het aantal hotelboekingen in de laatste week van april is meer dan verdubbeld ten opzichte van de eerste week van april, zo meldt Hoteliers.com een le...
In de top drie van the Travellers Choice Awards zijn drie hotels uit Amsterdam geeindigd. De awards zijn gebaseerd op miljoenen reviews en meningen va...
Wat beweegt Marlies Vlek? Marlies is mede-eigenaar van Landgoed de Holtweijde en hotelier in hart en nieren. Ze is daarnaast ook echtgenote en moeder...
Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na ee...
Hotelonderneming Hoscom heeft het viersterren Grand Hotel Post Plaza in Leeuwarden overgenomen van hotelier Jan Boomsma. Het hotel is gevestigd in dri...
André Steinschuld van "Hotel Klein Zwitserland":http://www.kleinzwitserland.com/ in Slenaken wil komen tot een samenwerkingsverband van wellnesshotel...
Op de laatste dag van de Horecava won Landgoed hotel Groot Warnsborn uit Arnhem de titel 'Beste Gastvrijheidsformule' in de categorie hotels. De tweed...
Na een ingrijpende renovatie van vijf weken is het Health&Wellness Center van Landgoed de Holtweijde weer open. Met de renovatie is een bedrag gemoeid...
Horeca-ondernemers gaan 2011 vol ondernemingslust tegemoet. Exposanten op Horecava melden dat de investeringsbereidheid onder de bezoekers groter is d...
Kirsten Veldhuis is tijdens de Horecava 2011 uitgeroepen tot receptioniste van het jaar. In een spannende finale versloeg de receptioniste van Romanti...
Het aan de Maasboulevard gelegen Delta Hotel (Vlaardingen) heeft een maritieme architectuur: loopbruggen, een restaurant dat als de brug van een schip...
Fitnessruimte, zwembad en schoonheidssalon. Voor veel hotels zijn ze tegenwoordig van primair belang. ‘Wellness’ is hot. Afgezet tegen bij...
Twee koffers, twee dames. Jarenlang stapten zij anoniem hotels binnen. Middels hun vaste column lieten zij de lezers van het Algemeen Dagblad genieten...
We weten het nog uit de geschiedenislessen: vroeger had je de gilden. Men werkte toen met het leerling-gezel-meester systeem: een knaap werd binnen...
De Twentse horeca floreert als nooit tevoren. Er zijn in ons land niet veel streken waar de verscheidenheid aan bedrijven - en de kwaliteit van die...