“Het Franse eten is heel goed, maar dan moet het er wel zijn" aldus André Cats, directeur topsport bij NOC*NSF, de sportkoepel die met tr...
De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Hotel-Restaurant Het Ros van Twente heeft voor de zevende keer op rij een Golden Award ontvangen bij de Zoover Awards. De waardering van de gasten was...
Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...
De Zoover Awards zijn uitgereikt en Hotel-Restaurant Het Ros van Twente mocht voor de zesde keer op rij een Golden Award ontvangen. De waardering van...
Safari Hotel Beekse Bergen opent in maart 2023 de deuren. Verspreid over vijftien blokken komen er in totaal 112 nieuwe hotelkamers, die allen uitzich...
Eigenlijk vinden chef-kok Ronald Bor en maître-sommelier Jan Ansink van Landgoed De Wilmersberg dat alle producten waar ze mee werken, uit de re...
Eenmaal in de twee jaar nodigt het team van Hospitality Management een gasthoofdredacteur uit voor hét vakblad voor de hotellerie. Dit jaar zel...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Githa en Boudewijn van Vilsteren van Landgoed De Wilmersberg in De Lutte zijn de gasthoofdredacteuren van de juni-editie van Hospitality Management. N...
Speciaal voor iedereen die het afgelopen december heeft moeten missen, komt het hotel restaurant met een After Christmas Arrangement. Op vrijdag 11 e...
Op jonge leeftijd een hotelonderneming runnen, het is niet veel mensen gegeven. Ondernemen is vallen en opstaan, fouten maken en groeien. In de serie&...
Deze week valt de hagelnieuwe Hospitality Management bij iedere hotelier op de mat. Een editie waarin het vakblad voor de hotellerie een nieuwe hoofdr...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Op 12 maart j.l zijn de Zoover Awards voor 2020 uitgereikt. Tot groot genoegen mocht Het Ros van Twente dit jaar wederom een Golden Zoover Award ontva...
Samenwerken om het eigen bereik te vergroten. Het is een actueel thema binnen de hotellerie. Door kennis te delen, verbinding te zoeken en op manageme...
Op dinsdag 2 juni, ruim een week geleden, was ik te gast in het Postillion Hotel in Amsterdam. Ik was een van de weinige gelukkige die het congres ...
Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – we...
De Twentse hotels van de familie Fransen gaan weer open. De Spaanse hotels blijven nog dicht. Hotel Landgoed De Wilmersberg en hotel ’t Kruissel...
Hotels kunnen niet zonder outsourcing. Maar waar de één zonder blikken of blozen een externe partij inhuurt voor de F&B, doet de and...
Hotel/restaurant Het Ros van Twente in De Lutte wint de Gouden Zoover Award én Booking.com Guest Review Award! Beide zijn welbekende awards voo...
Op 9 januari jl. zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor Nederlandse accommodaties uitgereikt. In 2018 zijn er over Hotel ‘t K...
Afgelopen vrijdag 23 november stuurde staatssecretaris Blokhuis het Nationaal Preventieakkoord, dat ondertekend werd door zeventig maatschappelijke or...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Raymond Strikker, eigenaar van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, is winnaar van de Paul Fagel Gastvrijheidsprijs 2018. De hotelier, restaurate...
Op vrijdagavond 1 december zal er een groot feest plaatsvinden bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte ter ere van het 25-jarig bestaan van het hotel....
Op donderdag 22 juni is Kruisherenhotel Maastricht uitgeroepen tot winnaar van de Dutch Hotel Award 2017. Tijdens het Hotel Management Diner van Misse...
In de top drie van the Travellers Choice Awards zijn drie hotels uit Amsterdam geeindigd. De awards zijn gebaseerd op miljoenen reviews en meningen va...
In het bijzijn van zijn vrouw en drie dochters heeft Ferdinand Fransen de geheel vernieuwde Royale Suite van Landgoedhotel De Wilmersberg geopend. Fra...
Sommige toevalligheden brengen een atheïstisch wereldbeeld aan het wankelen. Stelt u zich voor: een korte rondleiding, voorafgaand aan een interv...
Agfra Holding van de familie Fransen, heeft per 4 januari Hotel Ât Kruisselt in De Lutte overgenomen. Daarbij is ook het voltallige personeel overg...
Naast Landgoedhotel de Wilmersberg wordt Agfra Holding van de familie Fransen (oprichters Arke) vanaf 1 januari 2016 ook eigenaar van hotel Ât Kruiss...
Hotel-restaurant Berg en Dal in De Lutte is gekocht door de broers Wessel en Fons Volker en Hein Jacobs. Zij zijn bekend van De Luttermolen en weten...
Zakenreizigers combineren steeds vaker business met pleasure en verblijven hierdoor langer in een hotel. De eisen die zij aan kamers stellen, zijn dan...
Filmmuziek van onder meer Batman, Indiana Jones en Superman is te horen tijdens het openluchtconcert van het Symfonieorkest op zondagmiddag 24 august...
De leukste hotels in Overijssel trekken dit seizoen extra gasten naar het oosten des lands met een bijzondere tour in een klassieke Kever Cabrio. Het...
Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte heeft de Green Key Goud behaald. Aan dit keurmerk kan men zien dat de deelnemers er alles aan doen om de druk...
Lars van Galen en Richard van den Hoeven hebben nieuw leven geblazen in hotelrestaurant Ât Lansink in het Overijsselse Hengelo. Wanneer men aan een c...
Landgoed de Wilmersberg in De Lutte heeft haar vernieuwde zaal 'De Wijnbergen' geopend. In deze zaal zullen, naast vergader- en feestactiviteiten, wij...
Leerling-kok Edwin Sander uit Twello, leerling-gastheer Niek Groen uit Spierdijk en leerling-kastelein Luc van Nieuwamerongen uit Breda zijn er met de...