Sinds deze maand schittert Rafael Surie als de nieuwe chef-kok van Locals in Arnhem. Hij brengt een wereld aan ervaring mee: hij werkte onder andere b...
Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...
Duurzaamheid en toekomstgericht ondernemen staan hoog op de agenda van Hotel Management School van NHL Stenden Hogeschool. Het is een vast onderdeel g...
Restaurant LOCALS gevestigd in Hotel Haarhuis is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en ee...
Het nieuwe restaurant LOCALS in Hotel Haarhuis opent vandaag haar deuren! Het concept van dit bekende hotel in Arnhem: oer-Hollandse kost, maa...
Restaurant 1397 is de nieuwe naam van restaurant Hemingway in Grand Hotel en Résidence De Draak in Bergen op Zoom. Het restaurant, dat is geves...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabr...
Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant openen op 1 maart van dit jaar hun deuren. “Volled...
Dutch Cuisine zal steeds breder gekend en gewaardeerd worden, denken Monique Mulder en Marjan Pijnenburg, bestuursleden van de stichting die de Nederl...
Het befaamde Café Americain lanceert vandaag een gloednieuw menu van de hand van meesterkok Rudolf Bos. Bos zwaait sinds eind februari de scept...
Sander Bierenbroodspot mag zich de nieuwe Executive Chef noemen van Park Plaza Victoria Amsterdam, waar ook Carstens Brasserie is gevestigd. Met zijn...
Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Vanochtend tekende Ede...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de...
Vondel Hotels heeft officieel de deuren geopend van Hotel Mercier in de Rozenstraat 12 in Amsterdam, middenin de Jordaan. Het luxe designhotel met 46...
Op 4 september 2018 is Pop-up restaurant Sil geopend voor 3 maanden in het gerenommeerde hotel Pincoffs, op steenworp afstand van de Erasmusbrug in Ro...
Restaurant Hemingway is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot....
Caroline Seyger is verantwoordelijk voor human resources bij InterContinental Amstel Hotel Amsterdam en het nog te openen QO Amsterdam. De laatste tij...
Ik eet graag buiten de deur. In mijn woon- en werkomgeving Rotterdam/Den Haag heb ik werkelijk alle keuze van de wereld: van Hollandse pot tot nieuwe...
Wat het NBTC nu eigenlijk precies doet voor de hotellerie? Volgens Jos Vranken, de directeur van het NBTC, zijn er zowel directe als indirecte voordel...
De winnaar van de "Thesis Award":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/dit-zijn-de-kanshebbers-voor-de-thesis-award-18477/ is bekend. Michele Ro...
Binnenkort mogen de studenten van zes Nederlandse hotelscholen zich weer opmaken voor de Thesis Award. Het is dit jaar een internationaal gekleurd g...
In gesprek over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat vindt plaats op maandag 4 april 2016 bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Het veelzijdig...
Princess Hotel Collection maakte vandaag de samenwerking bekend met Hotel Oostergoo in het Friese Grou. De in het voorjaar van 2014 opgerichte Neder...
Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit nieuwe res...
De redactie van Uitgeverij PS: b.v. is ook dit jaar weer actief op de Horecava. Tijdens de editie van 2014 schoten we de volgende sfeerbeelden. Opvall...