Je hebt gezocht op: Echoput

Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille
5 april 2024Nieuws

Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille

Quality Lodgings heeft drie locaties toegevoegd aan de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Alle drie de hotels hebben een geheel...

Restaurant Blumé geopend in Hotel Halbert Groningen
10 februari 2023Nieuws

Restaurant Blumé geopend in Hotel Halbert Groningen

Groningen is een fine-dining-restaurant rijker. Op 18 januari 2023 opende restaurant Blumé de deuren aan de Oude Boteringestraat 43. Het restau...

Hotel Restaurant de Echoput slaat een nieuwe weg in
14 februari 2022Nieuws

Hotel Restaurant de Echoput slaat een nieuwe weg in

Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...

Restaurant Lokaal van Hotel Villa Ruimzicht is restaurant van het jaar
30 november 2021Nieuws

Restaurant Lokaal van Hotel Villa Ruimzicht is restaurant van het jaar

Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...

Bjorn Massop; culinair architect van de Achterhoek
1 juni 2021Nieuws

Bjorn Massop; culinair architect van de Achterhoek

Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...

Vijf genomineerden voor Innovation Award 2017 
15 november 2017Nieuws

Vijf genomineerden voor Innovation Award 2017 

Op 30 november aanstaande wordt in Hotel Casa Amsterdam de Innovation Award 2017 uitgereikt door de Association Dutch Hotel Management Schools (ADHM)....

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit
29 mei 2017Nieuws

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...

Nieuw gezicht in de keuken en bediening van Wageningsche Berg
3 april 2017Nieuws

Nieuw gezicht in de keuken en bediening van Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg heeft per 1 februari een nieuw gezicht in de keuken en in de bediening. Met de aanstelling van de nieuw...

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!
3 mei 2016Nieuws

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen met A...

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput
29 januari 2016Nieuws

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vad...

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks
25 februari 2015Nieuws

Nieuwe chef Bistro 't Gerecht: Henrice Dijks

NH Hotel De Ville en Bistro ’t Gerecht in Groningen krijgen een nieuwe executive chef. Henrice Dijks gaat per 1 maart 2015 leidinggeven aan de keuke...

Marijn Weekers heeft beste hotelscriptie
13 maart 2014Nieuws

Marijn Weekers heeft beste hotelscriptie

Marijn Weekers van de Hotel Management School Maastricht heeft de beste hotelscriptie van Nederland. Dat werd op donderdag 13 maart bekend gemaakt tij...

''De crisis heeft elke ondernemer wakker geschud''
18 januari 2014Nieuws

''De crisis heeft elke ondernemer wakker geschud''

Een naam die alfabetisch ‘achteraan komt’ kan lastig zijn. Zouden dorpen en steden daar eveneens hinder van ondervinden? Het rustieke Zedd...

Scriptieprijs voor Jannika Spremberg
9 januari 2013Nieuws

Scriptieprijs voor Jannika Spremberg

Jannika Spremberg van de Hotelschool Den Haag heeft tijdens de HotelloTop op de Horecava de Dutch Hotel Management Schools Thesis Award in de wacht ge...

Themadag over duurzame restaurants
21 juni 2012Nieuws

Themadag over duurzame restaurants

Het begrip duurzame voeding wordt vaak genoemd en ook steeds meer restaurants zeggen duurzaam te werken. Maar wat is duurzaam ondernemen in de restaur...

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool
25 februari 2011Nieuws

Peter Klosse lector bij Stenden hogeschool

Peter Klosse krijgt een lectoraat aan de Stenden hogeschool in Leeuwarden. Op vrijdag 4 maart houdt Klosse een rede ter gelegenheid van de introductie...

Nederland drie vijfsterrenhotels rijker
10 augustus 2010Nieuws

Nederland drie vijfsterrenhotels rijker

Nederland is drie vijfsterrenhotels rijker. Volgens een laatste overzicht van de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) mogen het Hilton Den Haag, het...

Thuis uit eten
16 december 2009Nieuws

Thuis uit eten

Een aantal restaurants, waarvan verschillende met Michelinsterren, verspreid door Nederland, biedt sinds een tweetal weken de gelegenheid om gerechten...

'Eten in toprestaurants is gezond'
24 juli 2008Nieuws

'Eten in toprestaurants is gezond'

Uit onderzoek dat twee voedingsdeskundigen in Hotel Gastronomique De Echoput deden blijkt dat eten in toprestaurants goed kan zijn voor de mens. De ve...

De gapende kloof tussen bedrijven en opleidingen
23 juni 2007Nieuws

De gapende kloof tussen bedrijven en opleidingen

Hoe goed of slecht is ons horecaonderwijs? Een interessante vraag waarover op 7 mei - tijdens het vijfde Nationaal Food & Beverage Debat - ruim ho...

Studenten trainen goede smaak
28 augustus 2003Nieuws

Studenten trainen goede smaak

In nauw overleg met bedrijfsleven start het ROC van Amsterdam, afdeling Hotelschool, dit schooljaar met de nieuwe opleiding "Aankomend Gastronoom". Op...