De hotellerie is een branche die traditioneel niet bol staat van vernieuwing. Toch is er een verandering gaande: de traditionele server-based PMS word...
Aan het eind van elk jaar barst de strijd tussen de genomineerden voor de verkiezing van ÂF&B Professional of the Year weer in alle hevigheid los....
Voor alle F&B-managers (en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden): de gratis online editie van Hotel & Food & Beverage. Lees alles over n...
De AF&BM organiseerde onlangs een themabijeenkomst voor haar leden met als onderwerp Masterclass Financieel Management. In de Nyenrode Business Univer...
In zes artikelen beschrijft Stan Josephi, docent hotel-management van de Academy of Hotel Management van NHTV in Breda, wat de successen en valkuilen...
*Waarom wordt Ard F&B Professional of the Year?* Ard is een gemotiveerde en inspiratie leverende persoon die op het moment werkzaam is in het grootste...
Het is zomers warm, dit laatste weekeinde van juni. De airconditioning in de trein kan haast niet opboksen tegen de buitentemperatuur. De geelblauwe i...
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of regelgeving de creativ...
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of het kerstdiner nog pop...
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag of afval uit f&b-activite...
Iedere editie legt de redactie van Hospitality Management een stelling voor aan een drietal F&B-managers. Deze keer de vraag f&b-activiteiten zich man...
Uit onderzoek, dat in november 2004 door Duo Marketresearch in Utrecht is uitgevoerd onder de lezers van het hotelvakblad Hospitality Management, blij...
Hoewel het 'iets door anderen laten opknappen' in de hotelbranche niets ongewoons meer is, rust er op het gebied van food & beverage bij velen nog een...