Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2017 is een speciaal bier, gebrouwen met lokaal opgevangen en gefilterd regenwater; Hemelswater: Code...
De kwartaalcijfers over de horeca houden de gemoederen bezig. Het CBS meldde dat de branche in het derde kwartaal 1,9 procent meer omzet heeft behaald...
In de horeca is iedereen welkom. Dat geldt ook voor gasten met een beperking. Voor veel medewerkers is de omgang met deze groep echter onbekend terrei...
De klassieke horeca en de catering hebben 2011 afgesloten met een licht omzetverlies, terwijl de inkoopprijzen met circa 2,5 procent stegen. Een behoo...
Opleiden of afglijden? Onder deze noemer organiseerde de AF&BM op maandag 14 maart een onderwijsdebat in ROC Mondriaan in Den Haag. Behalve een keur v...
'Opleiden of afglijden' is de titel van het AF&BM-debat op maandag 14 maart. Deze debatmiddag staat in het teken van leren en werken in de horeca, nu...
De komende kerstdagen mag de horeca rekenen op meer bezoeken dan de voorgaande jaren. Van gezellige kerstborrel in het café tot culinaire hoogstandje...
Zondag was Slot Zeist 'the place to be' voor zowel jong talent als kenners uit de branche. Hier vond de Meetings and More talenten-training plaats. Ju...
De meeste Nederlanders ontbijten met een kopje thee en een bruine boterham met zoet beleg, of met een plakje kaas; dat blijkt uit een onderzoek (TNS N...
'Welke trends veroveren de horeca in 2015?' Dat is de centrale vraag in Studio DE. Loek Beeren, eigenaar van The Colour Kitchen in Amsterdam heeft wel...
Tijdens de eerste Food Inspiration Day op 23 november jongstleden, georganiseerd door trendbureau Shoot My Food, waren kosten nog moeite gespaard om d...
Dit jaar verwacht bijna 19% van alle Nederlanders (16-64 jaar) met Pasen in de Nederlandse horeca te eten. Deze horecaverwachtingen gelden meer dan ge...
Iedere gast kent het: je komt na een dag harde arbeid moe maar voldaan aan in je hotel, en dan blijkt het niet meer mogelijk om nog iets te eten! Zelf...
Doorgaans maakt tussen de 85% en 95% van de hotelgasten gebruik van het ontbijt. Recent onderzoek wijst uit dat het aantal gasten dat gebruik maakt va...
Schoon, simpel, kort en duidelijk. Onder dat motto is onlangs de Hygiënewijzer gepresenteerd. In de wijzer zijn alleen de wettelijk eisen uit de...