Je hebt gezocht op: Gault

Quality Lodgings reikt ‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uit
18 juni 2024Nieuws

Quality Lodgings reikt ‘QL Hotel of the Year 2024’ Award uit

Quality Lodgings vierde op maandag 17 juni haar 21e jubileum bij The Duke Suites in Nistelrode. Het 21 Diner stond in het teken van de gewaardeerde QL...

Kenny Friederichs volgt Marcel van Lier op bij Latour* in Huis ter Duin
17 juni 2024Nieuws

Kenny Friederichs volgt Marcel van Lier op bij Latour* in Huis ter Duin

Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, die in febr...

“Horecaondernemers houden elkaar voor de gek”
31 mei 2024Nieuws

“Horecaondernemers houden elkaar voor de gek”

Tot voor kort genoot Caroline Berends vooral bekendheid als de vrouw van sterrenkok Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland. Maar sinds Gault&...

De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: interviews, whiskybars en bier & foodpairing
21 mei 2024Nieuws

De nieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management: interviews, whiskybars en bier & foodpairing

De gloednieuwe F&B-uitgave van Hospitality Management valt deze periode weer bij iedere hotelier van Nederland op de deurmat. Met deze keer op de...

Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille
5 april 2024Nieuws

Quality Lodgings voegt drie hotels toe aan portefeuille

Quality Lodgings heeft drie locaties toegevoegd aan de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa. Alle drie de hotels hebben een geheel...

Kenny Friederichs benoemd tot junior chef bij Restaurant Latour in Grand Hotel Huis ter Duin
19 maart 2024Nieuws

Kenny Friederichs benoemd tot junior chef bij Restaurant Latour in Grand Hotel Huis ter Duin

Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...

Gault&Millau 2024: De hoogst genoteerde stijgers, de top, de hoogste nieuwe binnenkomers en de 18 awardwinnaars
5 februari 2024Nieuws

Gault&Millau 2024: De hoogst genoteerde stijgers, de top, de hoogste nieuwe binnenkomers en de 18 awardwinnaars

De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...

Quality Lodgings verwelkomt zeven nieuwe leden
24 oktober 2023Nieuws

Quality Lodgings verwelkomt zeven nieuwe leden

Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide, editie 2024 welke eind november zal worden gepresenteerd. Deze onafhankelij...

Inschrijving wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023 geopend
10 maart 2023Nieuws

Inschrijving wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2023 geopend

De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...

Inter Scaldes verkocht: Pillows Hotels neemt vastgoed over en strikt Jannis Brevet als adviseur
19 januari 2023Nieuws

Inter Scaldes verkocht: Pillows Hotels neemt vastgoed over en strikt Jannis Brevet als adviseur

Driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorend boutique hotel maken sinds 1 januari onderdeel uit van Pillows Hotels. Chef Jannis Brevet...

Lievergoed Collectie breidt uit met Kasteel Bijstervelt in Oirschot
18 januari 2023Nieuws

Lievergoed Collectie breidt uit met Kasteel Bijstervelt in Oirschot

De Lievergoed Collectie is per januari 2023 uitgebreid met Kapel Montfort en Brasserie Jacob V, beide gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt in Oirscho...

Gastvrij Rotterdam breekt alle records: grootste editie tot nu toe
23 september 2022Nieuws

Gastvrij Rotterdam breekt alle records: grootste editie tot nu toe

Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...

Dit zijn de highlights van het programma van Gastvrij Rotterdam
24 augustus 2022Nieuws

Dit zijn de highlights van het programma van Gastvrij Rotterdam

Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam, van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy, uite...

''Onze groei is kwalitatief, niet kwantitatief''
22 augustus 2022Nieuws

''Onze groei is kwalitatief, niet kwantitatief''

In 2003 lanceerde Hein van Beek het concept Quality Lodgings (QL); een selecte groep hotels die uitblinken in kwaliteit en authenticiteit. Nu, bijna t...

Kasteel Maurick in Vught trekt topchef Martin Ruisaard aan
16 mei 2022Nieuws

Kasteel Maurick in Vught trekt topchef Martin Ruisaard aan

Kasteel Maurick in Vught heeft per 1 mei 2022 Martin Ruisaard aangetrokken als chef. De 38-jarige Ruisaard komt over van sterrenrestaurant Aan de Zwet...

Voormalig COO Fletcher Hotels neemt belang in Hospitality Hiring Europe
19 maart 2022Nieuws

Voormalig COO Fletcher Hotels neemt belang in Hospitality Hiring Europe

Marcel van de Vin, voormalig COO van Fletcher Hotels en sinds begin deze maand directielid van de Sittardse hotelgroep Black Label Hospitality, heeft...

Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 van start
1 maart 2022Nieuws

Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 van start

De 21ste editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebied van gastheers...

Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer als chef bij Hotel Okura Amsterdam
30 december 2021Nieuws

Na bijna twintig jaar stopt Onno Kokmeijer als chef bij Hotel Okura Amsterdam

Onno Kokmeijer gaat per 1 januari 2022 het tweesterrenrestautrant Ciel Bleu verlaten. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een ambitieus en suc...

Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Utrecht
22 december 2021Nieuws

Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Utrecht

Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat kondigen wij hierbij graag de nieuwe datum en locatie aan van de Gault&a...

Gault&Millau-gids België gepresenteerd: 122 stijgers
14 december 2021Nieuws

Gault&Millau-gids België gepresenteerd: 122 stijgers

Voor een digitaal publiek van duizenden restaurateurs, journalisten en partners stelden Marc Declerck en presentatrice Virginie Claes de negentiende e...

Restaurant Hemingway Bergen op Zoom wordt Restaurant 1397
6 september 2021Nieuws

Restaurant Hemingway Bergen op Zoom wordt Restaurant 1397

Restaurant 1397 is de nieuwe naam van restaurant Hemingway in Grand Hotel en Résidence De Draak in Bergen op Zoom. Het restaurant, dat is geves...

''F&B is de meest bruisende kant van de horeca''
4 juni 2021Nieuws

''F&B is de meest bruisende kant van de horeca''

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Hospitality Management vooraanstaande personen in en rondom de horecabr...

Pulitzer Amsterdam pakt prestigieuze prijs
6 januari 2021Nieuws

Pulitzer Amsterdam pakt prestigieuze prijs

Pullitzer Amsterdam heeft een plek bemachtigd op de meest toonaangevende lijst voor de beste hotels wereldwijd. Het Amsterdamse hotel staat als h...

Pillows voegt eigentijds cityhotel toe aan haar hotelcollectie
23 juni 2020Nieuws

Pillows voegt eigentijds cityhotel toe aan haar hotelcollectie

  Pillows City Hotel Brussels Centre en de inpandige Living Lounge & Bar hebben deze week de deuren geopend. Het is het tweede Pillows hot...

Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd
6 april 2020Nieuws

Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verleng...

Wie wordt de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland?
3 februari 2020Nieuws

Wie wordt de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland?

Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidat...

Erik Stroink, BBB Maastricht: "Hier zie je het allerbeste uit de branche"
12 september 2019Nieuws

Erik Stroink, BBB Maastricht: "Hier zie je het allerbeste uit de branche"

Erik Stroink is Product Manager van de oudste horecavakbeurs van de Benelux, de BBB in Maastricht. Hij heeft het druk, want van 7 tot en met 9 oktober...

Directie Kasteel Engelenburg treedt terug
28 juni 2019Nieuws

Directie Kasteel Engelenburg treedt terug

Na gedurende 14 jaar op succesvolle wijze de exploitatie van Kasteel Engelenburg te hebben gevoerd, hebben Johan en Carin Agricola besloten om per 1 j...

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park
29 mei 2019Nieuws

Erik van Loo verlaat Restaurant The Park

Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkho...

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede
19 april 2019Nieuws

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team va...

NHGP zoekt kandidaten beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland
11 april 2019Nieuws

NHGP zoekt kandidaten beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland

Voor de 18e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland. Kandidat...

Duits pretpark behoudt twee Michelinsterren
12 maart 2019Nieuws

Duits pretpark behoudt twee Michelinsterren

Voor de vijfde keer op rij ontving het fine-dining restaurant van Europa-Park op 26 februari  twee Michelinsterren. Europa-Park blijft hiermee he...

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs
21 januari 2019Nieuws

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...

Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019
3 december 2018Nieuws

Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019

Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arja...

Het meest bourgondische evenement voor de horeca
7 september 2018Nieuws

Het meest bourgondische evenement voor de horeca

Van 8 tot en met 10 oktober staat Maastricht in het teken van bourgondisch genieten, innovatie, inspiratie en netwerken. Dan vindt immers de oudste ho...

Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bougainville
10 april 2018Nieuws

Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bougainville

Na een jaar samen gebouwd te hebben aan de opstart van restaurant Bougainville, het restaurant in hotel TwentySeven, vertrekt signature chef...

Gault & Millau: Het Arresthuis beste hotel van Nederland
7 november 2017Nieuws

Gault & Millau: Het Arresthuis beste hotel van Nederland

Op maandag 6 november is tijdens de presentatie van de Gault & Millau gids 2018 Het Arresthuis uitgeroepen tot beste hotel van Nederland. Tevens i...

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique
27 september 2017Nieuws

Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties, herkenbare gerechten en unieke texturen. Dit is de stijl en de kracht van dyna...

Sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Landgoed Parc Broekhuizen
6 september 2017Nieuws

Sterrenchef Jacob Jan Boerma naar Landgoed Parc Broekhuizen

De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf 1 september verantwoordelijk voor culinaire invulling van Parc...

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'
11 augustus 2017Nieuws

Uniek 8-gangen 'Quatre Mains diner'

Bord’Eau Restaurant Gastronomique is terug van weggeweest in het Amsterdamse Hotel De L’Europe en maakt zich op voor een nieuw seizoen met...