Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...
Vanmiddag werd het eerste exemplaar van de septembereditie van Hospitality Management door uitgever Paul Sprakel overhandigd aan gasthoofdredacteur Ro...
Op de laatste dag van augustus deelde het CBS de kwartaalcijfers van de horeca uit het tweede kwartaal van het rampjaar 2020. Hopelijk is het ergste a...
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...
Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van h...
Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef...
Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren...
Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants deelt mee dat Harmen Silver (41) per 11 januari 2016 leiding zal gaan geven aan het team van Châtea...