De 10 nominaties voor de titel ‘F&B Professional of the Year 2023’ zijn bekend. En jij kan vanaf vandaag stemmen op jouw favoriet...
Roberto Payer (1950) is bij de jaarlijkse lintjesregen, voorafgaand aan Koningsdag, benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De cl...
De grote ketens hebben jarenlang tevreden gewerkt met enkele merken. IHG had Holiday Inn en Crowne Plaza, Accor had Novotel, Ibis en later Sofitel en...
Roberto Payer. Wellicht de bekendste hotelier van Nederland, een boegbeeld van de hotellerie. Naar eigen zeggen wordt hij snel vergeten als hij stopt....
De afgelopen vijf jaar waren de Amsterdamse renaissance voor horeca. De markt groeide van veelbelovend naar toonaangevend in eten, drinken en gastvrij...
De gevel van het Hilton Schiphol moet vervangen worden. Het NRC schrijft dat de gevel van het hotel voor een groot gedeelte bestaat uit brandgevaarlij...
Gisteravond is bekend gemaakt dat W Amsterdam de Entree Hospitality & Style Award gewonnen heeft in de categorie Best Hotel Design. Voor deze awar...
Hospitality Management bestaat 25 jaar. Tijd om terug te blikken op interviews die de aandacht trokken. Dit interview met Roberto Payer dateert uit 20...
HiltonÂs nieuwe airport hotel bij Schiphol, een investering en ontwikkeling van Schiphol Real Estate, is een iconisch gebouw geworden, dat ontworpe...
Hilton Schiphol is verhuisd naar een nieuwe locatie. De complete inboedel van het Âoude' hotel wordt daarom nu online geveild. De veiling beslaat d...
Dat ICT een essentiële rol speelt in het efficiënt runnen van een hotel en het optimaal inspelen op de wensen van de hedendaagse hotelgast, staat...
Hilton Hotels & Resorts, dat als pionier in 1959 het eerste luchthavenhotel opende ter wereld, opent vandaag het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Sch...
Vrijdag 30 oktober is er een einde gekomen aan een tijdperk. Het team van Hilton Amsterdam Airport Schiphol zwaaide de laatste individuele gasten uit...
In het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, dat komend najaar opent, zorgen subtiele verwijzingen in het interieurontwerp naar de Nederlandse c...
De open wervingsdag van "Hilton Amsterdam Airport Schiphol":http://www.hospitality-management.nl/?q=hilton+airport&x=zoeken trok afgelopen zaterdag 17...
Edwin van den Heijkant (1977) is benoemd tot executive chef van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Hij volgt Hadi Djajapermana op die in april, na ee...
In het Tobacco Theater in Amsterdam werd tijdens het jaargala van de AF&BM eind januari bekend wie zich F&B Professional of the Year 2015 mag...
Hilton heeft twee nieuwe general managers aangesteld. Jolijn Zeeuwen (1977) is benoemd tot general manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. De...
Voordat je gaat stemmen binnenkort, is het natuurlijk handig om de 5 genomineerden voor de titel F&B Professional of the Year wat beter te leren ken...
Tijdens de bijeenkomst Food For Thought van de AF&BM bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn de 5 genomineerden bekend gemaakt voor de str...
De bouw van het nieuwe Hilton hotel op Amsterdam Airport Schiphol is officieel van start gegaan. Het nieuwe hotel vervangt het huidige Hilton op het v...
Iedere editie vraagt Hospitality Management een hotelier het hemd van het lijf middels vragen uit de beroemde questionnaire van Marcel Proust. Dit kee...
Afgelopen week bracht Simon Vincent, Area President Operations van Hilton Europe, een bezoek aan Den Haag. De topman van het hotelbedrijf wilde meer w...
Op zaterdagmiddag 28 november wordt het in aanbouw zijnde Hilton The Hague omgetoverd tot een banenmarkt voor iedereen met interesse in een baan bij h...
Werkgevers in de hotelbranche zien hun personeel wegvloeien. Het tekort aan goed kaderpersoneel wordt dreigend groot. Wat is er mis met werken in de g...
Luuk Kroon, oud Chef Defensiestaf, opende in het Hilton Amsterdam Airport Schiphol recentelijk de expositie 'De vliegende en varende Hollander' van Le...
Zit het makkelijk, tegenover Roberto Payer, beseffend dat zijn Italiaanse ogen, getraind in ‘bella figura’, op afstand kunnen zien of de s...
Door de opkomst van kantoren met flexibele werkplekken behoren vergaderruimtes in kantoren niet meer tot de standaard-voorzieningen. Door de toename v...
Onze vereniging groeit gestaag. De groei is naar rato over de zes sectoren (hotels, restaurants, ijsfrica, discotheek‑ zaalbedrijven, café‑bar...