Nieuwe systemen en technologieën hebben in de afgelopen tijd een grote rol ingenomen binnen de hotellerie en er zijn maar weinig rollen zo ingrij...
In aanloop naar de lancering van de QL Guide 2025/2026 heeft Quality Lodgings een selectie van 'New Discoveries' bekendgemaakt. Onder de negen nieuwe...
Amy Bouman (28) liep tijdens haar studie aan de Hotel Management School Maastricht stage in een Londens hotel. Hoewel zij het daar enorm naar haar zin...
Dirk Beljaarts wordt mogelijk de nieuwe minister van Economische Zaken, zo weten onder meer De Telegraaf en de NOS woensdagmiddag te melden. Op basis...
Afgelopen vrijdag stond Hotel Management School Maastricht in het teken van de jurydag van de eerste editie van de Jan Vlasman Award. Jan Vlasman liet...
Liefde voor de hotellerie is bij Fleur Hüsken (25), als dochter van ondernemersechtpaar Rik Hüsken en Nicole Elbers van Hotel Kapellerput, v...
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
De zestiende editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) vond plaats op zondag 4 en maandag 5 februari in Maastricht. Het thema van deze editie w...
Sinds 1 januari 2024 heeft Daan Halle de rol van Maître op zich genomen bij restaurant Bridges, gelegen in het Sofitel Legend The Grand Amsterda...
Duurzaamheidsuitdagingen en -kansen voor de hotellerie in het licht van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), ook voor wie niet CSRD...
In een inspirerende samenwerking die de kracht van de hospitality wereld en de non-profit wereld combineert, heeft GiveMe5 – een programma van T...
Naomi Bormans, Sander van Zandbergen en Sam Hilkens. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in het Park Plaza Hotel in Utrecht. De...
Emmy Stoel, General Manager van het Sofitel Legend The Grand Amsterdam, is dit jaar de winnaar van de prestigieuze prijs 'European Hotel Manager...
De 15e editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) vond plaats op zondag 12 en maandag 13 februari in Maastricht. Het thema van deze editie was &...
De finale van de Sustainable Hospitality Challenge heeft plaatsgevonden op de Future Hospitality Summit in Madinat Jumeriah, waar vijf teams van '...
Postillion Hotels betaalt voor alle medewerkers met een studieschuld 2,50 euro per gewerkt uur af aan DUO. Deze aflossing komt bovenop het reguliere s...
De finalisten van de Sustainable Hospitality Challenge zijn bekendgemaakt nadat een jury bestaande uit prominente CEO’s en andere executives uit...
Het is eigenlijk het toppunt van gastvrijheid. Jongeren helpen zodat ze kunnen studeren. Daarom is het geen verrassing dat uitgerekend op de hotelscho...
De veertiende editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) vond plaats op zondag 24 april en maandag 25 april in Maastricht. Deze editie draaide o...
Vanaf 1 september 2021, zal Daniëlle Jongenburger aan de slag gaan als Hotel Manager van DoubleTree by Hilton Sittard. Na het behalen van haar Ba...
Zakelijke meetings en events zullen dit jaar een combinatie zijn van live ontmoeten en online vergaderen, gaan met name om teambuilden en netwerken en...
Hoewel de potentiële meerwaarde van kunstmatige intelligentie (AI) voor de horeca niet ter discussie staat, zijn er nog maar weinig bedrijven die...
Veel horecamanagers erkennen de potentie van kunstmatige intelligentie voor hun bedrijfstak, maar zijn terughoudend bij het daadwerkelijk implementere...
Robots kunnen steeds meer horecataken uitvoeren, zo schreef Marthijn van Oostveen in september 2019 op deze website. Anderhalf jaar daarvoor drukte St...
Met ingang van 17 september zijn de 5 hotels van Saillant Collection overgenomen door Roderick van Muyden. Van Muyden (35), geboren en getogen Ma...
Hotel Management School Maastricht heeft Eelco Holwerda (1983) aangesteld als nieuwe hotelmanager van het Teaching Hotel Château Bethlehem in Ma...
Met het slaan van de eerste paal is woensdag 3 april de bouw van 390 nieuwe duurzame woonunits voor eerstejaarsstudenten op de campus van Hotel Manage...
‘Wakker worden in een unieke praktische trainingsomgeving’, wat betekent dat? Teaching Hotel Château Bethlehem wordt gerund door stu...
Hotelgasten die tijdens hun verblijf een probleem hebben ervaren dat vervolgens goed is opgelost, zijn vaak tevredener dan gasten die een probleemloos...
Van 8 tot en met 10 oktober staat Maastricht in het teken van bourgondisch genieten, innovatie, inspiratie en netwerken. Dan vindt immers de oudste ho...
Op 17 mei van dit jaar vierde Theaterhotel Venlo het éénjarig bestaan. Dank u, dank u, dank u voor de vele felicitaties. Een klein besch...
Geluk wordt wetenschappelijk omschreven als een staat van tevredenheid of vreugde en kan voor elke individu anders zijn. Een reden voor HotelloTOP om...
Zuyd Hogeschool en projectontwikkelaar MA Hotelschool Develop, een samenwerkingsverband tussen Adhara en Mavin, hebben een overeenkomst ondertekend vo...
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Op zondag 12 en maandag 13 februari vond alweer de 9e editie van de European Mise en Place Cup plaats in het gastronomische Maastricht. Deze editie st...
Op woensdag 11 januari vindt de 4e editie van Future Hotello plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Ruim 200 studenten nemen deel aan dit netwer...
Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren...
Claudia van der Hoeven is manager sales & reserveringen bij Hotel Dom in Utrecht. Wij spraken haar over het aanbod en de promotie van banqueting.&...
Gisteren vond alweer de achtste editie van de European Mise en Place Cup (EMCup) plaats. Maar liefst 30 internationale hotelscholen uit 14 verschillen...
Student Lynn van Rennes van de Hotel Management School Maastricht heeft vandaag "de Thesis Award":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/hoteller...