Als Romeinse veldheren veroverden Ilfa en Selmar de Roo de afgelopen jaren met hun Horecalegioen het ene na het andere horecabedrijf in Nijmegen en om...
Ondernemer en hotelier Roderick van Muyden nam in 2019 hotelketen Saillant Collection over. Een groep van vier boutique hotels in Zuid-Limburg. Bij ov...
Floris van Vliet werd in 2017 de jongste hoteleigenaar van Nederland. Op z’n 21ste nam hij de exploitatie in handen van het hagelnieuwe Hotel Ma...
Vakantieparkontwikkelaar Dutchen opende afgelopen zomer met het Heavens Hotel in De Grote Kerk in Hoorn het derde hotel binnen het portfolio. Met als...
Jeanine van den Kroonenberg is general manager van het Mr Jigs Hotel in Venlo. Het hotel opende de deuren in het najaar van 2020, midden in de coronac...
Per 1 februari start Nicole Willems als General Manager bij Designhotel Maastricht. Het hotel, gelegen in het bijzondere stadsdeel "Wyck&quo...
Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakk...
Bosbranden, vorst in de grond en extreme droogte. Het wijnjaar 2017 is voor de druif op een catastrofe uitgelopen. Waar in voorgaande jaren werd gegre...
Het Hotel at Home year event 2017 staat in het teken van ‘Design meets Hospitality’. Een uitdrukking die zich richt op de kracht van de re...
Coen Masselink is per 1 mei benoemd tot General Manager van Hotel Des Indes, een Luxury Collection Hotel. Coen Masselink heeft meer dan 20 jaar ervari...
“O Captain! my Captain! our fearful trip is done. The ship has weather’d every rack, the prize we sought is won.” Wie kent niet die...
Hospitality Management bestaat 25 jaar. Wekelijks blikken wij terug op interviews die de aandacht trokken. Ditmaal een interview met Jeu Claes (1999)....
Sommige toevalligheden brengen een atheïstisch wereldbeeld aan het wankelen. Stelt u zich voor: een korte rondleiding, voorafgaand aan een interv...
Is hij een hotelier of rentmeester van Limburgs - dus Nederlands - erfgoed? Is hij, met zijn voorliefde voor gastronomie, een restaurateur of vooral e...
Op verzoek van gasthoofdredacteur Caro van Eekelen bracht Hospitality Management drie vrouwelijke general managers samen om te spreken over de implica...
Smaakprofessor Peter Klosse heeft op 25 november officieel zijn lectoraat aan de hotelschool in Maastricht aanvaard. Na zijn rede over de wetenschap a...
Studenten van de Hoge Hotelschool in Maastricht stappen naar de rechter omdat ze hun studie te duur vinden. Naast het collegegeld moeten ze een eigen...
Het lijkt zo simpel: zoek een regio met veel bedrijfsleven, een levendige ondernemerscultuur en een aantrekkelijk natuurgebied; zet daar een conferent...
Het aan de Maasboulevard gelegen Delta Hotel (Vlaardingen) heeft een maritieme architectuur: loopbruggen, een restaurant dat als de brug van een schip...
Vroeger is ons verteld door de meester - en misschien voorgezegd door een vriendje - dat de Rijn bij Lobith ons land binnenstroomt. Even spieken op de...
Bijeenkomsten als rode draad De AHM Hotel Groep BV lijkt op het eerste gezicht een mengelmoesje: de groep heeft een hotel op Ameland, twee rustiek...
Het rendement in de horeca noemt hij ‘abnormaal laag’. De omzetten kunnen volgens hem omhoog door handiger en innovatiever met producten e...
Het was even schrikken toen vorig jaar het hoofdkantoor van Golden Tulip WorldWide (GTWW) een Engels telefoonnummer kreeg. Maar Golde...