Volgend jaar zet driesterrenchef Jacob Jan Boerma zijn loopbaan voort in Kasteel Oost, gelegen in het Zuid-Limburgse Eijsden. Dit initiatief komt van...
In mei 2019 presenteerde Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de eerste editie van het ‘International Gourmet Festival Chefs at the Parc’. G...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Mic...
Anantara Hotels, Resorts & Spas kondigt trots haar eerste hotel in Nederland aan. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, een historisch icoo...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Samenwerken om het eigen bereik te vergroten. Het is een actueel thema binnen de hotellerie. Door kennis te delen, verbinding te zoeken en op manageme...
In maart en april vlogen de annuleringen binnen bij de hotels. Het leek een dramatisch jaar te worden. Ondertussen zitten hotels aan de kust weer hele...
Jacob Jan Boerma is niet alleen de driesterrenchef van zijn restaurant De Leest. Zijn handtekening staat ook op het menu van sterrenzaken The White Ro...
Het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is dit jaar in drie verschillende categorieën genomineerd voor de World Travel Awards 2018:&n...
In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaan...
De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf 1 september verantwoordelijk voor culinaire invulling van Parc...
Eindhoven beleefde vrijdag een primeur: NH Hotel Group opende in de Lichtstad het eerste NH Collection hotel buiten Amsterdam. NH Collection Eindhoven...
Op maandag 10 april werd in het het Miele Culinary Institute gestreden om de bokaal Talent van de Toekomst. Op het gebied van gastvrijheid oversteeg&n...
Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel...
Patissier Peter Scholte brengt vanaf deze maand nieuwe zoete herinneringen naar NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De executive pastry chef sla...
De Nederlandse consument heeft NH Hotels voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Hotelketen van Nederland. Tijdens de uitreiking van de Zoov...
Met de heropening van drie van de twaalf Amsterdamse hotels van NH Hotel Group is gisteren het upper-upscale merk NH Collection officieel gelanceerd...
"Tess Posthumus":http://www.decafekrant.nl/?q=posthumus&x=zoeken, dit jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke bartender, heeft zich verbonden aan de ni...
De Amerikaanse chef-kok Grant Achatz, door Michelin bekroond met drie sterren voor zijn restaurant Alinea in Chicago, opent begin volgend jaar een t...
De Nederlandse driesterrenchef "Jacob Jan Boerma":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=boerma&x=zoeken gaat vanaf aanstaande zondag koken voor de luchtv...
Hotelketen NH Hotel Group verstevigt haar positie in Italië met de opening van een nieuw hotel in Rome. Eind dit jaar opent aan het Piazza Cinquecent...
Chef-kok Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen, slaat met een nieuw concept zijn vleugels uit naar de hoofdstad. Begin 2016 o...
Inter Scaldes van Jannis en Claudia Brevet is de nieuwe aanvoerder van de Lekker top-100. In de nieuwe gids voor 2014 staat het tweesterrenrestaurant...
De Gouden Koksmuts 2013 is gewonnen door Roy Eijkelkamp, souschef van restaurant De Bokkedoorns. Wynand Vogel reikte de prijs uit op de Horecava 2013....
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom een fotoverslag van het NK Gouden Koksmuts 2012. Koken is oorlog, maar de resultaten mogen er zeker zij...
Met een guerrilla-actie onthult de redactie van Lekker vandaag, 26 oktober, de top-10 van de nieuwe gids voor 2012. Vroeg in de ochtend togen Makkie M...
Ollie Schuiling, leerlingkok bij Restaurant de Leest in Vaassen, is tot winnaar uitgeroepen bij de wedstrijd voor leerlingkoks tijdens het SVH Nationa...
Tom Lamers van restaurant Het Nonnetje in Harderwijk heeft tijdens de Horecava de wedstrijd voor Jonge Koks gewonnen. Tweede plaats was voor Tim Horst...
Broeierig warm was het op donderdag 15 november in één van de zalen van het schip De Rotterdam. En al was er toch het een en ander uitgelekt bij Chi...
Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen had de eer om zijn pupil Arturo Dalhuisen de eerste prijs in het NK Jonge Koks uit te reiken. Nico...
Oud Sluis voert ook komend jaar de ranglijst van vijfhonderd beste restaurants in Nederland aan. Tijdens de presentatie van restaurantgids Lekker op m...