Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lo...
Om de klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te beschermen, zet Relais & Châteaux zich samen met Slow Food in tijdens Food fo...
“Het eiland Texel bepaalt voor een groot deel de manier waarop ik mijn zaak run. Het hotel en het restaurant versterken elkaar. Eén en &e...
Nadine Mögling, gastvrouw en mede-eigenaar van het door Michelin bekroonde restaurant Bij Jef op Texel, is officieel SVH Meestergastheer. Nadine heef...
Steeds meer hoteliers kijken met hernieuwde belangstelling naar het hotelrestaurant. En menig restaurateur realiseert kamers of suites bij zijn eetgel...
Robert-Jan Woltering heeft tegenover radiozender BNR bekend gemaakt wie zijn opvolger is als general manager van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam...
In Den Bosch gaat restaurateur Toine van Stiphout zijn plan om hotelkamers boven restaurant 't Keerhuys te maken binnenkort uitvoeren. Na een tijd lan...