Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Op dinsdag 21 mei vindt de eerste editie van de Nationale Horecadag plaats. Tijdens de grootste open dag van de horeca bieden horecabedrijven door hee...
Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jero...
Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V in Utrecht wordt per 1 juni de executive chef van het Miele Culinary Institute in Vianen. Robberegts opvolger...
Johan Kragtwijk, maître-sommelier van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, is geïnaugureerd als SVH Wijnmeester. Het is zijn tweede meestertitel, Kr...
Johan Drenth mag zich de Mosselchef van 2012 noemen. De chef-kok van Hampshire Paping Hotel & Spa ging de strijd aan met andere koks in het Miele Culi...
De wereld staat in brand. Onze ‘jongens en meisjes’ van Defensie worden volgens de internationale afspraken naar de diverse brandhaarden o...
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Hor...
Ollie Schuiling, leerlingkok bij Restaurant de Leest in Vaassen, is tot winnaar uitgeroepen bij de wedstrijd voor leerlingkoks tijdens het SVH Nationa...
De invloed van gezond eten en het gebruik van duurzame en authentieke producten is onomkeerbaar en neemt verrassend snel toe. Voor de Association of F...
Maandag 20 april werd Jeroen Robberegt van Grand Hotel Karel V te Utrecht geïnaugureerd als SVH Meesterkok. De chef de cuisine van het hotel werd afg...
In het historische centrum van Utrecht bevindt zich sinds september 1999 het vijfsterren Grand Hotel Karel V, na de restauratie van de voormalige Land...
Nadat Jerry Bastiaan een jaar geleden naar Dubai vertrok en dus Grand Hotel Karel V verliet, nam Jeroen Robberegt diens positie over. Robberegt wist d...