2008. Het jaar waarin de financiële crisis begon en het zakendiner plaatsmaakte voor de zakenlunch. Hoe spelen hoteliers in op deze ontwikkeling?...
Op maandag 7 juli bereidden leerlingen van groep 6 van de Dirk Heziusschool in Heeze samen een gezonde lunch bij Kapellerput Conferentiehotel. De ingr...
Kapellerput Conferentiehotel in Heeze introduceert drie pop-up buitenzalen voor vergaderingen. Zo kan er gekozen worden voor een sessie op de hei, in...
CSU Albatros verlengde onlangs met het Kapellerput Conferentiehotel in Heeze de lopende samenwerking tot zeker 2015. Het nieuwe, tweejarige contract b...
Tijdens het Social Event van de AF&BM was Kapellerput Conferentiehotel in Heeze de uitvalsbasis. Meer dan tachtig F&B-professionals hielden namen vrij...
De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en Hospitality Management maken de drie finalisten bekend die gaan strijden om de titel 'F&B Prof...
Woensdag 15 december werden de namen van de tien kanshebbers op de titel AF&BM Professional of the year bekendgemaakt. Dat gebeurde tijdens de themami...
*Waarom wordt Harm F&B Professional of the Year?* Harm is een zeer bevlogen en verantwoordelijke manager met zijn voeten op de werkvloer. Hij toont pa...
De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is op zoek naar dé F&B professional of the Year. Iedere food & beverage professional die in de...
Op vrijdag 24 september is KABAN, Rijk in de bomen, op het landgoed bij Kapellerput Conferentiehotel in Heeze op feestelijke wijze geopend. Met acts,...
Tijdens de themadag: ÂDuurzaamheid, wie durft ontvingen Rik Hüsken en Jeu Bressers van Kapellerput Conferentiehotel uit handen van Erik van Dijk v...
De consument anno 2006 vraagt om kleur. Klassiek of modern; sober of fel gekleurd; ‘gethematiseerd’ of puur functioneel. Geen enkel hotel...