Vanaf komend weekend kan er geboekt worden voor de Mastercard Hotelnacht 2024. Op 13 & 14 januari kunnen Amsterdammers weer op luxevakantie in hun...
Het met een Michelinster bekroonde fine-dining restaurant The White Room*, gevestigd in Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, verwelkomt met tr...
Anantara Hotels, Resorts & Spa's maakt officieel haar debuut in Ierland met de opening van Anantara The Marker Dublin Hotel. Het pand is een van d...
Mastercard Hotelnacht maakt vandaag het voorlopige programma bekend. Het hotelfestival vindt plaats op 14 en 15 januari en bestaat tien jaar. Dit word...
De 10 nominaties voor de titel ‘F&B Professional of the Year 2023’ zijn bekend. En jij kan vanaf vandaag stemmen op jouw favoriet...
Hotel Krasnapolsky aan de Dam in Amsterdam is op vrijdagmorgen ontruimd geweest vanwege een brand die is ontstaan in de kelder van het hotel. De brand...
Caroline Receveur, voorheen directeur van het Doubletree by Hilton in Amsterdam, gaat het nieuwe Maritim Hotel Amsterdam openen en beheren. Ze st...
Anantara Hotels, Resorts & Spas verwelkomt haar eerste hotel in Nederland: Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Het hotel bevindt zich in...
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is door boekingswebsite Hotels.nl uitgeroepen tot beste hotel van Nederland in 2022. Bij de meer dan 3...
De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Michael Levie, med...
Er waait een frisse wind door de keuken van Restaurant The White Room. Vanaf heden mag Tristan de Boer zich Chef de Cuisine noemen van het met een Mic...
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...
Anantara Hotels, Resorts & Spas kondigt trots haar eerste hotel in Nederland aan. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, een historisch icoo...
Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Man...
Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de...
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...
Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan....
Het fonkelnieuwe nhow Amsterdam RAI belichaamt het huidige hotellandschap. Nieuw, energiek, indrukwekkend en dynamisch. In die dynamiek is de F&B...
In deze rubriek presenteert Hospitality Management de bekendere hotelketens. Een historisch overzicht met actuele cijfers. NH Hotel Group (Navar...
De winnaars van de Global Restaurant Franchisor of the Year Awards zijn vorige week bekendgemaakt op het Global Restaurant Investment Forum (GRIF) 201...
Jacob Jan Boerma is niet alleen de driesterrenchef van zijn restaurant De Leest. Zijn handtekening staat ook op het menu van sterrenzaken The White Ro...
Terwijl de wereldwijde horeca-industrie evolueert en ontwricht, kijken we naar de rol die duurzaamheid speelt in het succes daarvan, voorafgaand aan h...
Tijdens het AF&BM-jaargala in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky heeft Lieke Weerdenburg, F&B Manager van Van der Valk Hotel Uden Veghel,...
Het Global Restaurant Investment Forum 2019 (GRIF), de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor internationale restaurantinvesteerders - georganise...
Op woensdag 9 januari is op de Horecava in het InnovationLAB duidelijk geworden welke drie F&B Professionals het in de finale tegen elkaar op gaan...
Het Global Restaurant Investment Forum 2019 (GRIF), de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor internationale restaurantinvesteerders - georganiseerd door B...
Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die profes...
Op 5 december is de sluitingsdatum voor het aanmelden van jouw favoriete F&B-professional. Wie is volgens jou dé inspirator, dé visi...
Het gerenommeerde American Hotel in Amsterdam heeft een nieuwe General Manager. Claire van Campen neemt het stokje over van Max Hermers. Max Hermers h...
In de crisis werd er niet naar omgekeken, maar in tijden van economische voorspoed is het onomstreden: de banquetingafdeling is in beweging. En hoe. D...
Tijdens de landelijke uitreiking van de Green Key certificaten vandaag - donderdag 8 februari 2018 - worden de Green Key certificaten 2018 overhandigd...
De jaarlijkse strijd om de titel ‘F&B Professional of the Year’ is inmiddels een gegeven binnen de branche. Onverminderd fanatiek name...
Woensdag 10 januari werd in het InnovationLAB theater, tijdens de Horecava, tot op het laatste moment gestreden om een finaleplaats voor de F&B Pr...
De eerste evenementen van Hotelnacht 2018 zijn bekend. Het belooft een veelzijdig vakantieweekend te worden, vol culturele, creatieve en culinaire fee...
Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivat...
Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naa...
Met een druk op de knop is vandaag de symbolische eerste steen gelegd voor het nieuwe NH Collection Antwerp Centre. Hiermee is de bouw officieel van s...
Trots als een pauw is hij op de voortreffelijke halfjaarcijfers van de Benelux. Met een groei van meer dan 14% draait NH Hotels in de Benelux twee kee...
Een Zweedse man, die in Libanon is geboren, heeft enkele Nederlandse hotels voor tienduizenden euro's opgelicht, zo lazen wij in Haarlems Dagblad....
NH Hotel Group heeft opnieuw een hotel onder de vlag van haar NH Collection merk feestelijk geopend. NH Collection Grand Sablon in Brussel is het twee...