Je hebt gezocht op: Landgoed lauswolt

Independent Hotel Show Awards uitgereikt: dit zijn de winnaars
Tijdens de vijfde editie van de Independent Hotel Show Amsterdam werden dinsdagavond 11 maart de Independent Hotel Show Awards uitgereikt. Zowel Nick...

Githa van Vilsteren nieuwe algemeen directeur Landgoed De Wilmersberg
Boudewijn van Vilsteren heeft zijn vertrek aangekondigd bij Landgoed De Wilmersberg, hij wordt als opvolger van Marc van Gulick de nieuwe directeur bi...

Algemeen directeur Marc van Gulick doet stap terug bij Landgoed Lauswolt
Marc van Gulick stopt als algemeen directeur bij Landgoed Lauswolt, zo maakt hij woensdag bekend. Van Gulick blijft in een andere rol wel verbonden aa...

Hotel de Abdij sluit partnerschap met investeerder en eigenaar van Landgoed Lauswolt
Om het zakelijke en toeristische netwerk in Dokkum en de regio breder te vermarkten, zijn ondernemers van Hotel de Abdij een partnerschap aangegaan me...

Hotel Pincoffs winnaar 'Hotel Website of the Year' 2023
Tijdens de Independent Hotel Show in de RAI is Hotel Pincoffs uit Rotterdam uitgeroepen tot winnaar van de Hotel Website of the Year verkiezing 2023....

Finalisten 'Hotel Website of the Year 2023' verkiezing bekend
De publieksronde van de Hotel Website of the Year verkiezing zit erop en de stemmen zijn geteld. De finalisten zijn bekend, wie gaat er aan de haal me...

QL jaardag 2021: een smaakvol weerzien
QL Hotels Restaurants verbindt QL hoteliers met een smaakvolle editie van ‘QL Taste on Tour’ bij de Koepelgevangenis in Arnhem. De 10...

Vorig jaar in Hospitality Management: Anita Bos, Marc van Gulick en Harmen Silver
Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redact...

Rogér Rassin nieuwe Executive chef Van der Valk Hotel Sassenheim
Na 13 jaar verruilt Rogér Rassin het Amstel Hotel voor Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. De SVH Meesterkok kijkt ernaar uit om de f...

Dit zijn de Finalisten van Hotel Website of the Year
De finalisten van de verkiezing van de Hotel website of the Year zijn bekend. De wedstrijd wordt georganiseerd door Hoteliers.com om hoteliers ee...

Creatief ondernemerschap hielp deze hoteliers de zomer door
In mei van dit jaar, in het hart van de crisis, voorspelde het NBTC-NIPO dat 1,8 miljoen Nederlanders de vakantie in eigen land zouden vieren. Terwijl...

Column: verwarrende cijfers
Op de laatste dag van augustus deelde het CBS de kwartaalcijfers van de horeca uit het tweede kwartaal van het rampjaar 2020. Hopelijk is het ergste a...

Roberto Payer legt laatste hand aan 'zijn' Hospitality Management
Gasthoofdredacteur Roberto Payer was woensdagmiddag te gast op de redactie van Uitgeverij PS: bv, uitgever van Hospitality Management. De cluster...

Directie Kasteel Engelenburg treedt terug
Na gedurende 14 jaar op succesvolle wijze de exploitatie van Kasteel Engelenburg te hebben gevoerd, hebben Johan en Carin Agricola besloten om per 1 j...

Nieuwe aandeelhouders voor Bilderberg Landgoed Lauswolt
Queens Bilderberg (‘QBN’) heeft vandaag een voorwaardelijke koop- en verkoopovereenkomst getekend in het kader van de voorgenomen ver...
Nachtje gevangenis duurder dan sterrenhotel
De Leeuwarder Courant ging op onderzoek uit en achterhaalde bij DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) wat een nachtje in de cel kost. In de rekenm...

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt
Bistro Nijeholt, de nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, is laagdrempelig en informeel van opzet en mikt nadrukkelijk naast de hotelgaste...

Topchefs koken bij Bilderberg
Het Bilderberg Parkhotel betrok tweesterrenchef Erik van Loo bij de keuken van The Park, bij het Bilderberg Garden Hotel stapten tweesterrenchef Ste...

Interview Dries van der Vossen: “De vent maakt de tent”
Wie herinnert zich nog de Nederlandse Formule 1 coureur Christijan Albers? Hij reed voor Spyker (u weet wel…) en maakte in 2007 naam door de pi...

Lars van Galen SVH Meesterkok
Lars van Galen, Patron Cuisinier van "Tuindorphotel & Restaurant Ât Lansink":http://www.hotellansink.com is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef...

Hof van Saksen heeft nieuwe manager
Landal GreenParks heeft Roland Rozenbroek benoemd tot general manager van Hof van Saksen. Rozenbroek is op 1 oktober zijn werkzaamheden gestart. *...

Samenwerking wellnesshotels gewenst
André Steinschuld van "Hotel Klein Zwitserland":http://www.kleinzwitserland.com/ in Slenaken wil komen tot een samenwerkingsverband van wellnesshotel...

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'
Het peloton van de Tour Culinair verrijdt op zondag 24 en maandag 25 juni een eigen Elfstedentocht door de provincie Friesland. Het jaarlijkse fietsev...

Post-Plaza versterkt band met restaurant
Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden en restaurant Frouckje State in Rijperkerk versterken hun bestaande samenwerking met de lancering van een nieuw a...

Poldervaart elfde bij Bocuse d'Or
Marco Poldervaart, patron cuisinier van restaurant De Gastronoom in Harlingen, heeft bij de wereldfinale om de Bocuse dOr 2011 in Lyon de 11e plaats...

Landgoed Lauswolt Hotel van het Jaar in GaultMillau
Bilderberg Landgoed Lauswolt is door GaultMillau bekroond tot Hotel van het Jaar. Directeur Marc van Gulick van Bilderberg Landgoed Lauswolt liet wete...

Ruim 800 bezoekers tijdens openluchtconcert op Landgoed Lauswolt
Zondag 28 juni vond voor de vijfde keer het unieke openluchtconcert ÂLazy Sunday Afternoon plaats op het gazon van Bilderberg Landgoed Lauswolt te...

AC Milan overnacht op landgoed Lauswolt
Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag krijgt het in de herfstvakantie druk want er komt een grote groep bijzondere gasten op bezoek. De spelers van AC Mi...

Bilderberg Landgoed Lauswolt: Een vreemde eend in de bijt
Het water waar Friesland zo bekend om is, is in Beetsterzwaag ver te zoeken. Groene vergezichten bepalen hier de omgeving. Adellijke geslachten als Ly...

Eindelijk echte naamsbekendheid voor Bilderberg
Bilderberg is geen keten, maar eerder een groep individuele bedrijven. De vijf stadshotels zijn buitenbeentjes in de portfolio, evenals de twee restau...

Voor bekendheid en erkenning
Het samenwerkingsverband Relais & Chateaux is ontstaan uit een fusie van de Franse groepen Relais de Campagne, Relais Gourmands en Chateaux &...