De Gault&Millau gids 2024 werd maandag in Utrecht gepresenteerd. Maar liefst 842 restaurants prijken dit jaar op de lijst, waarvan 82 restaurants...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het 66-jarige familiebedrijf van de familie Klosse heeft Kevin Schlaman (30) aangetrokke...
Het is alsof de monumentale ingangspoort van dit landgoed, aan het begin van een schaduwrijke oprijlaan, het jachtige leven buitensluit. In de kasteel...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Yuri Dries, Agnes Raggers en Luuk Rijnders. Drie jonge en ambitieuze F&B-managers ontmoeten elkaar in Hotel Arena, Amsterdam. Dezelfde functie, an...
De Lindenhof prijkt al jaren achtereen hoog op de ranglijsten van beste restaurants in Nederland. Maar de patron-cuisinier Martin Kruithof telt ook in...
Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper in Noordwijk zijn gisteravond uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland. Dit vo...
In Giethoorn wordt momenteel druk verbouwd aan het pand van tweesterrenrestaurant De Lindenhof. Patron-cuisinier Martin Kruithof en zijn team voegen v...
Inter Scaldes van Jannis en Claudia Brevet is de nieuwe aanvoerder van de Lekker top-100. In de nieuwe gids voor 2014 staat het tweesterrenrestaurant...
Steeds meer hoteliers kijken met hernieuwde belangstelling naar het hotelrestaurant. En menig restaurateur realiseert kamers of suites bij zijn eetgel...
Relais & Chateaux stelt de 'Route de Bonheur' in Nederland voor. Gasten die dit rondje maken, overnachten en eten bij vijf Nederlandse adressen die li...
Foto: Inzez pleiszer Chef-koks antwoorden op de stelling: Wie: Martin Kruithof (foto 1) Hotel: De Lindenhof Waar: Giethoorn Aantal kamers:...
Tijdens de AF&BM Breakfastclub spraken culinair journalist Mara Grimm en fooddesigner Mariëlle Bordewijk over respectievelijk ontbijttrends in de hor...
Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum en Restaurant met Suites De Lindenhof in Giethoorn zijn toegetreden tot Relais & Chateaux. Het bij het lidmaatsch...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Restaurant-website IENS organiseert van 20 tot en met 26 juni aanstaande de eerste nationale editie van de IENS DinerDagen. De 400 beste restaurants v...
Arthur Taggenbrock is onlangs als chef-kok in dienst gekomen bij Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. Taggenbrock, 44 jaar, heeft onder andere ervaring...
Zondag 17 april hebben een aantal topchefs van Nederland de handen ineen geslagen om voor de actie Alpe dÂHuZes een diner van zeven gangen te servere...
Ollie Schuiling, leerlingkok bij Restaurant de Leest in Vaassen, is tot winnaar uitgeroepen bij de wedstrijd voor leerlingkoks tijdens het SVH Nationa...
De inspanning en concentratie is van de gezichten van de leerling-gastheren, -vrouwen en leerling-koks af te lezen tijdens de halve finale van het SVH...
Op maandag 1 november werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Fortis Circustheater in Scheveningen de GaultMillau-gids voor 2011 gepresenteerd...
Het is zomers warm, dit laatste weekeinde van juni. De airconditioning in de trein kan haast niet opboksen tegen de buitentemperatuur. De geelblauwe i...
De invloed van gezond eten en het gebruik van duurzame en authentieke producten is onomkeerbaar en neemt verrassend snel toe. Voor de Association of F...
De restaurantgids Lekker 2010 wordt maandag 9 november gepresenteerd. Nu al zijn de belangrijkste tien restaurants en hun posities mogelijk bekend gew...
Quality Lodgings; sinds ruim een jaar is het een naam die steeds vaker opduikt in de hotelbranche. Maar wat is Quality Lodgings, kortweg QL? Welnu, he...